Start

/

Dahlguiden

/

En modern duschränna med tidlös utformning
Dahlguiden

En modern duschränna med tidlös utformning

Oavsett om det handlar om badrummet i familjevillan, hotellet som ska renoveras eller nybygget av bostäder som planeras, är Art Deco duschränna det perfekta valet.

Blücher välkomnar sin nya duschränna Art Deco – en modern duschränna med tidlös utformning. Designen på rännan för tankarna tillbaka till de genuint pressade tvätthoarna från förr som kännetecknade Art Deco-perioden, men omvandlat till en modern duschränna med tidlös utformning. Art Deco-rännan är lika innovativ i sin funktion som den är i sin design. Användarvänligheten är påtaglig, både för den som rengör rännan och den som installerar den i badrummet. Installationsprocessen har förenklats markant.

Välj din favoritdesign på Art Deco!

Art Deco stål

Föredrar du den minimalistiska och klassiska stilen i badrummet? Denna tidlösa design med rostfritt stål passar överallt.

Till produkten >>

Art Deco stål

Art Deco svart

Med Art Deco i svart får badrummet en modern och trendig känsla.

Till produkten >>

Art Deco svart

Art Deco guld/mässing

Art Deco i färgen guld/mässing är för dig som vågar och vill ha en unik och lyxig design i duschen.

Till produkten >>

Art Deco guld_mässing

Så enkelt installerar du BLÜCHER Art Deco duschränna:

Oavsett om rännan monteras i trä- eller betongbjälklag, är installationsprocessen enkel. För montage i träbjälklag finns en montageplatta som säkrar och underlättar montaget. Själva brunnsdelen har ett uppvik som fästs mot vägg, och rännans överdel monteras ovan tätskiktet i samma golvfix som klinkergolvet. Videon nedan visar montage i betongbjälklag.

Enkel rengöring och drift & skötsel av BLÜCHER Art Deco duschränna

Enklare än så här blir det inte. Du behöver inte lyfta upp ett avlångt galler för att rengöra i duschrännan. I mitten av rännan sitter istället en rektangulär del som enkelt plockas loss för att vattenlåset lätt ska kunna lyftas upp genom hålet och spolas rent under kranen.

Se anvisning för drift och skötsel.