Start

/

Dahlguiden

/

Panasonic | Värme & kyla för hållbara hem
Dahlguiden

Panasonic | Värme & kyla för hållbara hem

Panasonic producerar högkvalitativa värme- och kylsystem som är utvecklade för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat.

Panasonic erbjuder ett stort utbud av färdiga värme- och kylsystem för olika typer av bostäder och fastigheter. Systemen är utvecklade för att fungera optimalt i nordiskt klimat och i linje med deras vision om en hållbar framtid. Under de senaste 30 åren har Panasonic levererat över 500 000 enheter runt om i Norden, vilket gör dem till en av de ledande aktörerna på marknaden idag.

Panasonic erbjuder värmepumpar som drivs av både luft/vatten och luft/luft. Här presenterar vi ett par av deras mest sålda produkter inom de båda kategorierna.

Miljövänliga och energibesparande luft/vattenvärmepumpar

Panasonic Aquarea luft/vattenvärmepumpar är miljövänliga och energibesparande system som levererar värme, kyla och tappvarmvatten. 

Naturligt köldmedium och prisbelönt design

Panasonics senaste tillskott, Aquarea L-generation, tar luft/vattenvärmepumpar till en helt ny nivå med dess avancerade funktioner och prisbelönta design för den antracitgrå utomhusenheten. L-generationen är den perfekta lösningen för nybyggnation eller renoveringsprojekt där en hög framledningstemperatur krävs. Ännu tystare än sina föregångare och med det naturliga köldmediet R290 (GWP 3) – framtidssäkrat och hållbart.

Aquarea J-generation lämpar sig väl för alla slags bostäder och fastigheter och är en av de mest flexibla och lättinstallerade luft/vattenvärmepumpar på marknaden idag. Mycket tack vare att all nödvändig utrustning för ett värmesystem redan finns inbyggt i utedelen samt att utedelen går att koppla ihop med de flesta innerdelar eller mot en befintlig värmeanläggning.   

Till Aquarea J-generation innedel >>
Till Aquarea J-generation utedel >>

Aquarea T-CAP i J-generation är ett komplett uppvärmningssystem som passar utmärkt för att ersätta eller komplettera med befintligt värmesystem. Den behåller en jämn inomhustemperatur utan elpatron vid utomhustemperaturer ner till -20 °C.

Panasonics bästsäljande luft/luftvärmepump, HZ Flagship

Panasonics luft/luftvärmepumpar är kända för sin överlägsna prestanda och tillförlitlighet. Här får du värme på vintern, kyla på sommaren och inte minst renare inomhusluft året om tack vare deras integrerade nanoe™ X-teknik.  

HZ Flagship är deras bästsäljande luft/luftvärmepump och finns att få i både vitt och grafitgrått. Den levererar hela 3,6 kW i värmekapacitet vid -25° C och är testad av tredje part (DTI) vid så låg temperatur som -35° C. 


nyhetsmail specifik 350x350 HZ
nyhetsmail specifik 350x350 Jnyhetsmail specifik 350x350 L