• Relä värme/kyla M-1XX Smatrix

  Relä för automatisk omkoppling mellan värme/kyla på signal från annan utrustning.
  UPONOR VVS
 • Reglercentral X-165 Smatrix Wave

  Reglercentral X-165 med antenn. Det går maximalt att ansluta 6 stycken rumstermostater och 8 stycken styrdon. Vid anslutning av fler styrdon och rumstermostater krävs kopplingsmodul M-160. Då kan maximalt 12 stycken rumstermostater och 14 stycken styrdon anslutas. Autobalansering DEM är förinställt i reglercentralen. Möjlighet finns att ansluta Manöverpanel I-167. Levereras med antennkabel, DIN skena och skruvar för montering.
  UPONOR VVS
 • Termostat Smatrix Wave T-169

  Trådlös digital rumstermostat med display och RH givare. Extern givare kan anslutas t.ex golv- eller utomhusgivare. Levereras med 1 styck CR2032 batteri samt fäste och skruvar för montering.
  UPONOR VVS
 • Utomhusgivare S-1XX Smatrix

  Smatrix Utomhusgivare kan antingen användas i kombination som utomhus eller inomhus givare för Smatrix Move Regulator eller i kombination med Smatrix Wave PLUS Reglercentral. En trådlös anslutning mellan utegivare och reglercentral är möjlig i kombination med Smatrix Wave Termostat för offentlig miljö (T-163).
  UPONOR VVS
 • Relä M-161 Smatrix Wave

  En trådlös mottagare som kan användas för att koppla på eller av olika enheter. Dessutom kan den användas som trådlös enkanals Smatrix rumsreglering tillsammans med Smatrix Wave rumstermostater.
  UPONOR VVS
 • Transfomator A-1XX Smatrix

  Transformator för Uponor Smatrix reglercentraler X-165 och X-145.
  UPONOR VVS
 • Kopplingsmodul M-160 Smatrix Wave

  6-kanalers påbyggnadsmodul för Uponor Smatrix Wave PLUS reglercentral. För att utöka reglercentralen med 6 stycken rumstermostater och 6 stycken styrdon. Levereras med DIN skena och skruv för montering.
  UPONOR VVS
 • Reglercentral X-145 Bus Smatrix Base

  Reglercentral för golvvärme/kyla. Skickar och tar emot buss signaler till och från rumstermostater och sensorer för att styra termiska styrdon. Möjlighet att ansluta timer I-143. Max 8 stycken styrdon och 6 stycken rumstermostater Buss kopplas d.v.s från rumstermostat till rumstermostat. För att utöka reglercentralen med 6 stycken ytterligare styrdon och rumstermostater krävs kopplingsmodul M-140. 230V / 50 Hz, Kapslingsklass IP 20. Autobalansering är förprogrammerat i reglercentralen. Levereras med DIN skena och skruvar för montering.
  UPONOR VVS
 • Väggdistans Smatrix Base T-149 A-14X

  Väggadapter används för montering av rumstermostat Smatrix Base T-149 Bus när den ej monterats mot dosa.
  UPONOR VVS
 • Radiatortermostat Smatrix Wave T-162

  För trådlös styrning av radiatorreglering. Används tillsammans med Smatrix Wave PLUS reglersystem.
  UPONOR VVS
 • Täckram A-1XX Smatrix

  För täckning vid montage av Uponor Smatrix termostater T-143/T-145/T-146 över apparatdosa. RAL9016.
  UPONOR VVS
 • Manöverpanel I-167 Smatrix Wave

  Pekskärmsinterface utformad för att visa systemets information till slutanvändaren och för att programmera alla relevanta systeminställningar för en golvvärme/golvkyla anläggning när det används i kombination med Smatrix Wave PLUS Reglercentraler. Pekskärmen har enkel och användarvänlig navigering för förenklad programmering. Den innefattar trådlös kommunikation med Smatrix Wave PLUS Reglercentraler, och kan styra upp till 4 stycken Reglercentraler installerade i ett system. Levereras med laddningsstation för montage i apparatdosa, USB laddningskabel samt bordsstativ.
  UPONOR VVS
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00