• Aktiva filter:
 • Rensa alla
 • Reglercentral X-165 Smatrix Wave

  Reglercentral X-165 med antenn. Det går maximalt att ansluta 6 stycken rumstermostater och 8 stycken styrdon. Vid anslutning av fler styrdon och rumstermostater krävs kopplingsmodul M-160. Då kan maximalt 12 stycken rumstermostater och 14 stycken styrdon anslutas. Autobalansering DEM är förinställt i reglercentralen. Möjlighet finns att ansluta Manöverpanel I-167. Levereras med antennkabel, DIN skena och skruvar för montering.
  UPONOR VVS
 • Reglercentral X-145 Bus Smatrix Base

  Reglercentral för golvvärme/kyla. Skickar och tar emot buss signaler till och från rumstermostater och sensorer för att styra termiska styrdon. Möjlighet att ansluta timer I-143. Max 8 stycken styrdon och 6 stycken rumstermostater Buss kopplas d.v.s från rumstermostat till rumstermostat. För att utöka reglercentralen med 6 stycken ytterligare styrdon och rumstermostater krävs kopplingsmodul M-140. 230V / 50 Hz, Kapslingsklass IP 20. Autobalansering är förprogrammerat i reglercentralen. Levereras med DIN skena och skruvar för montering.
  UPONOR VVS
 • Relä värme/kyla M-1XX Smatrix

  Relä för automatisk omkoppling mellan värme/kyla på signal från annan utrustning.
  UPONOR VVS
 • Kopplingsmodul M-140 Bus Smatrix Base

  En 6-kanals kopplingsmodul som kopplas ihop med reglercentral X-145 för att kunna utöka anläggningen med ytterligare 6 styrdon. Levereras med DIN skena och skruv för montering.
  UPONOR VVS
 • Husautomationsmodul U@home modul R-167 Smatrix Wave

  Ett gränssnitt för fjärrstyrning av golvvärmesystemet. Fjärråtkomst: nås via vår U@home App för iOS/Android eller via vår hemsida på t.ex. din laptop. Lokal åtkomst: direkt tillgång och det finns egentligen inget behov av en internetanslutning, men man kan även styra systemet via Internet eller via vår App.
  UPONOR VVS
 • Transfomator A-1XX Smatrix

  Transformator för Uponor Smatrix reglercentraler X-165 och X-145.
  UPONOR VVS
 • Utomhusgivare S-1XX Smatrix

  Smatrix Utomhusgivare kan antingen användas i kombination som utomhus eller inomhus givare för Smatrix Move Regulator eller i kombination med Smatrix Wave PLUS Reglercentral. En trådlös anslutning mellan utegivare och reglercentral är möjlig i kombination med Smatrix Wave Termostat för offentlig miljö (T-163).
  UPONOR VVS
 • Kabel Smatrix Base A-145

  En speciell Busskabel med par av 4 trådar individuellt skärmade. För sändning av data och signaler i närheten av kraftfulla störfält i ett Smatrix Base reglersystem.
  UPONOR VVS
 • Relä M-161 Smatrix Wave

  En trådlös mottagare som kan användas för att koppla på eller av olika enheter. Dessutom kan den användas som trådlös enkanals Smatrix rumsreglering tillsammans med Smatrix Wave rumstermostater.
  UPONOR VVS
 • Kopplingsmodul M-160 Smatrix Wave

  6-kanalers påbyggnadsmodul för Uponor Smatrix Wave PLUS reglercentral. För att utöka reglercentralen med 6 stycken rumstermostater och 6 stycken styrdon. Levereras med DIN skena och skruv för montering.
  UPONOR VVS
 • Termostat T-145 Bus POD Smatrix Base

  Trådbunden rumstermostat utan display med tryckt skala på vredet. Ska kopplas med fyrledad kabel. Levereras med skruvar för montering. RAL9016.
  UPONOR VVS
 • Reglersystem X-165+I-167 Smatrix Wave

  Relercentral X-165 och Manöverpanel I-167 i ett set. Maximalt 8 stycken styrdon och 6 stycken rumstermostater. För att utöka systemet till 14 stycken styrdon och 12 stycken rumstermostater krävs 1 styck kopplings modul M-160. Innehåller DIN skena och skruvar för montering av reglercentralen. Laddningsstation för montering i apparatdosa till Manöverpanelen samt en USB laddningskabel och bordsstativ.
  UPONOR VVS
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00