×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
 • Produkter 302
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Lågspänningsstyrsystem

  Lågspänningsstyrsystem

  SIRe är förprogrammerad vid leverans och är försedd med snabbkopplingar. SIRe förutser och lär sig behoven av lokalen den är installerad i (bland annat öppningsfrekvens och utetemperaturer). Då fläkthastigheten kan anpassas, optimeras ljudnivån och är aldrig högre än vad som behövs för komforten. Med SIRe Advanced finns det möjlighet att välja mellan Eco- och Comfortläge beroende på om energibesparing eller optimal komfort prioriteras. Det finns tre olika nivåer med olika funktionalitet att välja på, Basic, Competent eller Advanced.
  FRICO
 • Luftridå PA2200C

  Luftridå PA2200C

  Har inbyggd reglering och fjärrkontroll, för entréer upp till 2,2 meter. Som alla luftridåer från Frico är PA-serien baserad på Thermozone-teknologin. Det innebär att den skapar en effektiv luftspärr med ett optimerat luftflöde.
  FRICO
 • Designkit PA3VDW

  Designkit PA3VDW

  Tillbehör för vertikalmontage.
 • Designkit PA4VDW

  Designkit PA4VDW

  Tillbehör för vertikalmontage.
 • Luftridå AR200W

  Luftridå AR200W

  AR200 är särskilt lämplig för miljöer där designen är viktig. Den monteras infälld i undertaket över entréer och andra låga dörrar med höjder upp till 2,5 meter. Tack vare den låga inbyggnadshöjden kan AR200 monteras även där det är trångt. Den infällda installationen och den låga ljudnivån gör AR200 mycket diskret. Färg: vit RAL 9016 NCS 0500.
  FRICO
 • Skarvsats

  Skarvsats

  Tillbehör för vertikalmontage.
  FRICO
 • Luftridå AR 2500

  Luftridå AR 2500

  Smal luftridå för entréer med energieffektivt styrsystem. Pamir 2500 har en rekommenderad installationshöjd på 2,5 m och är framtagen för horisontellt montage i butiker, kontor och offentliga lokaler. Luftridån tillsammans med det intelligenta styrsystemet ger dig möjlighet att enkelt optimera din komfort och spara energi. Rekommenderad installationshöjd kan variera beroende på den aktuella lokalen. Styrsystemet beställs separat.Storlek = BxHxD.
 • Luftridå PA 4200

  Luftridå PA 4200

  Stilren och energieffektiv luftridå för stora kommersiella lokaler. Pamir 4200 har en rekommenderad installationshöjd på 4,2 m är utrustad med energieffektiva EC motorer som möjliggör steglös styrning av luftflödet. Luftridån tillsammans med det intelligenta styrsystemet ger dig möjlighet att enkelt optimera din komfort och spara energi. Styrsystemet beställs separat. Rekommenderad installationshöjd kan variera beroende på den aktuella lokalen.Storlek = BxHxD.
 • Luftridå PA 5000

  Luftridå PA 5000

  Stilren och energieffektiv luftridå för industrilokaler. Pamir 5000 har en rekommenderad installationshöjd på 5 m är utrustad med energieffektiva EC motorer som möjliggör steglös styrning av luftflödet. Luftridån tillsammans med det intelligenta styrsystemet ger dig möjlighet att enkelt optimera din komfort och spara energi. Styrsystemet beställs separat. Rekommenderad installationshöjd kan variera beroende på den aktuella lokalen.Storlek = BxHxD.
 • Luftridå AR 3500

  Luftridå AR 3500

  Infälld och energieffektiv luftridå för kommersiella lokaler. Arden 3500 är avsedd för infälld installation med en rekommenderad installationshöjd på 3,5 m och är utrustad med energieffektiva EC motorer som möjliggör steglös styrning av luftflödet. Tillsammans med det intelligenta styrsystemet ger luftridån dig möjlighet att enkelt optimera din komfort och spara energi. Rekommenderad installationshöjd kan variera beroende på den aktuella lokalen. Styrsystemet beställs separat.Storlek = BxHxD.
 • Luftridå PA 3500

  Luftridå PA 3500

  Elegant och energieffektiv luftridå för kommersiella lokaler. Pamir 3500 har en rekommenderad installationshöjd på 3,5 m är utrustad med energieffektiva EC motorer som möjliggör steglös styrning av luftflödet. Luftridån tillsammans med det intelligenta styrsystemet ger dig möjlighet att enkelt optimera din komfort och spara energi. Styrsystemet beställs separat. Rekommenderad installationshöjd kan variera beroende på den aktuella lokalen.Storlek = BxHxD.
 • Luftridå AR 4200

  Luftridå AR 4200

  Infälld och energieffektiv luftridå för stora kommersiella lokaler. Arden 4200 är avsedd för infälld installation med en rekommenderad installationshöjd på 4,2 m och är utrustad med energieffektiva EC motorer som möjliggör steglös styrning av luftflödet. Tillsammans med det intelligenta styrsystemet ger luftridån dig möjlighet att enkelt optimera din komfort och spara energi. Rekommenderad installationshöjd kan variera beroende på den aktuella lokalen Styrsystemet beställs separat.Storlek = BxHxD.
Visa fler
SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA