×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
 • Produkter 242
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Lågspänningsstyrsystem

  Lågspänningsstyrsystem

  SIRe är förprogrammerad vid leverans och är försedd med snabbkopplingar. SIRe förutser och lär sig behoven av lokalen den är installerad i (bland annat öppningsfrekvens och utetemperaturer). Då fläkthastigheten kan anpassas, optimeras ljudnivån och är aldrig högre än vad som behövs för komforten. Med SIRe Advanced finns det möjlighet att välja mellan Eco- och Comfortläge beroende på om energibesparing eller optimal komfort prioriteras. Det finns tre olika nivåer med olika funktionalitet att välja på, Basic, Competent eller Advanced.
  FRICO
 • Fläktluftvärmare SWH

  Fläktluftvärmare SWH

  Fläktluftvärmare för vattenanslutning. Monteras på vägg eller i tak, levereras med luftriktare med individuellt ställbara lameller som riktar luftströmmen i ett plan. Korrisionsskyddat hölje i varmförzinklad pulverlackerad stålplåt. Färgbeteckning vit RAL 9016, NCS 0500.
  FRICO
 • Fläktluftvärmare SWS

  Fläktluftvärmare SWS

  Avsedd för vattenanslutning och är lämplig i lokaler där värmefläktar traditionellt används såsom industrilokaler, verkstäder och lagerlokaler. SWS kan monteras i tak eller på vägg. Genom att vända fläktluftvärmaren är röranslutning möjlig på båda sidor.
  FRICO
 • Fläktkonvektor PFW

  Fläktkonvektor PFW

  För väggmontage med låg ljudnivå. Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt, front i lackerad aluminiumplåt. Produkten är anpassad för lågtempererade värmesystem och passar utmärkt med värmepump som värmekälla. Anslutning DN15 på baksidan, två PEX-slangar längd 0,85 meter medföljer. Godkänd för våta rum, IP23. Anslutningsspänning 230 V~ med sladd och stickpropp, två fläkthastigheter. Angiven effekt gäller vid 55/45 +20 °C. Färg frontplåt RAL 9016 NCS 0500.
  FRICO
 • Fläktkonvektor PCW

  Fläktkonvektor PCW

  För vägg eller takmontage, för uppvärmning alternativt kylning. Lätt demonterbarthölje i lackerad galvaniserad plåt. Tystgående tvärströmsfläkt med fläkthjul i aluminium direkt monterat på motoraxeln. Motor 230V 1-fas med tre fläkthastigheter. Vattenbatteriet består av kopparrör med alminiumlameller, anslutning 15 med invändig gänga. Anslutningarna är placerade på vänster sida, framifrån sett. Konvektorn är försedd med fast monterad kondensvattenlåda. Angiven effekt gäller vid 50/44 +20 °C. Eurovent-märkt. Färg: vit RAL9003, NCS0500.
  FRICO
 • Ventil för SL

  Ventil för SL

  Ventil för värme- eller kylreglering. Består av en 2-vägsventilsats med 230V ställdon on/off.
  FRICO
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00