×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
 • Produkter 224
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Vibrationsdämpare

  Vibrationsdämpare

  Vibrationsdämpare för pump. 100 x 100 x 20 mm. Av gummi.
  ALTECH
 • Adapter

  Adapter

  Adapter typ 1 med packning in- och utvändig gänga G40 förlänger pumpens bygglängd med 40 mm.
  GRUNDFOS
 • Anslutningskontakt

  Anslutningskontakt

  Anslutningskontakt till Grundfors Alpha-pumpar samt Magna3.
  GRUNDFOS
 • Tappvarmvattenpump ALPHA1 - enkelutförande för VVC, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Tappvarmvattenpump ALPHA1 - enkelutförande för VVC, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våt högeffektiv cirkulationspump i enkelutförande. I rostfritt utförande och avsedd för tappvarmvatten. Pumpen levereras exklusive kopplingar. Effekt / Eldata: 230 V / 50 Hz. Tryck: PN10.
  GRUNDFOS
 • Kopplingsats för UPS15 och ALPHA 15

  Kopplingsats för UPS15 och ALPHA 15

  Kopplingsats med 2 hylsor, muttrar och packningar.
  GRUNDFOS
 • VVC-pump Magna3 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  VVC-pump Magna3 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump i enkelutförande för tappvarmvatten med automatisk steglös varvtalsreglering och konstant eller proportionell tryckreglering samt funktionerna AUTOadapt, Flowadapt och Flowlimit. Inställning på pump eller via styrenheten/fjärrkontrollen Grundfos GO. Extern styrning och övervakning med hjälp av utbyggnadsmoduler. MAGNA3 har en 4 tums TFT-display med intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Manöverpanelen har självförklarande knappar av högkvalitativt silikon för exakt navigation i menystrukturen. Manöverpanelen är utformad för att ge användaren snabb och enkel åtkomst till pump- och kapacitetsdata på plats.Pumphus av rostfritt stål, pumphjul PES och axel av rostfritt stål.Driftstemperatur: -10 °C - +110 °C (i tappvarmvattensystem rekommenderas upp till 65 °C). Samtliga MAGNA3-pumpar uppfyller kraven enligt EuP 2015.Levereras exklusive kopplingar och motflänsar. 1 x 230V, 50Hz.
  GRUNDFOS
 • Cirkulationspump Magna3 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump Magna3 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump i enkelutförande med automatisk steglös varvtalsreglering och konstant eller proportionell tryckreglering samt funktionerna AUTOadapt,Flowadapt och Flowlimit. Inställning på pump eller via styrenheten/fjärrkontrollen Grundfos GO. Extern styrning och övervakning med hjälp av utbyggnadsmoduler. MAGNA3 har en 4 tums TFT-display med intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Manöverpanelen har självförklarande knappar av högkvalitativt silikon för exakt navigation i menystrukturen. Manöverpanelen är utformad för att ge användaren snabb och enkel åtkomst till pump- och kapacitetsdata på plats. Pumphus av elektroforesbehandlat gjutjärn, pumphjul PES och axel av rostfritt stål. Driftstemperatur: -10 °C - 110 °C. 1 x 230V, 50Hz.Samtliga MAGNA3-pumpar uppfyller kraven enligt EuP 2015. Levereras inklusive isoleringskåpor för värmesystem och exklusive kopplingar och motflänsar.
  GRUNDFOS
 • Påbyggnadsmodul Go MI 301

  Påbyggnadsmodul Go MI 301

  Universellt gränssnitt med Bluetooth för Android- och Apple-enheter. En modul med inbyggd IR- och radiokommunikation. Den är avsedd att användas tillsammans med Android eller iOS-baserad Smartphone med Bluetooth-anslutning
  GRUNDFOS
 • Kommunikationsmodul ALPHA Reader

  Kommunikationsmodul ALPHA Reader

  Kommunikationsenhet till ALPHA2 för injustering av värmesystem.
  GRUNDFOS
 • VVC-pump ALPHA2 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  VVC-pump ALPHA2 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Pump i rostfrittutförande avsedd för tappvarmvatten. Levereras exkl. kopplingar.
  GRUNDFOS
 • Cirkulationspump ALPHA2 - Enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump ALPHA2 - Enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våtlöpande högeffektiv cirkulationspump och injusteringsverktyg för värmesystem tillsammans med ALPHA3 Reader och Grundfos Go Balance (komplettera med ALPHA Reader) . Inbyggd automatisk varvtalsreglering, funktionen AutoAdapt som anpassar kapaciteten efter behovet, tre kurvor för proportionaltryck, tre kurvor för konstanttryck samt tre fasta varvtal. Manöverpanel med intuitiv enknappsstyrning och som på en tydlig LED-display visar aktuell energiförbrukning eller aktuellt flöde. Pumphus av gjutjärn, pumphjul av korrosionsbeständigt material och pumpaxel av keramik. Temperaturområde: 2 °C - 110 °C. Energiklass: EuP-godkänd EEI 0,15. Levereras inklusive isoleringskåpa för värme och exklusive kopplingar.
 • Cirkulationspump Magna3 D - dubbelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump Magna3 D - dubbelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump i dubbelutförande med automatisk steglös varvtalsreglering och konstant eller proportionell tryckreglering samt funktionerna AUTOadapt, Flowadapt och Flowlimit. Inställning på pump eller via styrenheten/fjärrkontrollen Grundfos GO. Extern styrning och övervakning med hjälp av utbyggnadsmoduler. MAGNA3 har en 4 tums TFT-display med intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Manöverpanelen har självförklarande knappar av högkvalitativt silikon för exakt navigation i menystrukturen. Manöverpanelen är utformad för att ge användaren snabb och enkel åtkomst till pump- och kapacitetsdata på plats. Pumphus av elektroforesbehandlat gjutjärn, pumphjul PES och axel av rostfritt stål. Driftstemperatur: -10 °C - 110 °C. 1 x 230V, 50Hz. Samtliga MAGNA3-pumpar uppfyller kraven enligt EuP 2015. Levereras exklusive motflänsar.
  GRUNDFOS
 • Cirkuationspump ALPHA3 - Enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkuationspump ALPHA3 - Enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våt högeffektiv cirkulationspump med inbyggt system för kommunikation som ansluts till den intuitiva appen Grundfos GO med möjligheter som injustering av värmesystem, inställningar av pump och avläsa pumpstatus mm. Pumpen levereras exkl. kopplingar. Temperaturområde: +2/+110 °C
 • Cirkualtionspump ALPHA1 - Enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkualtionspump ALPHA1 - Enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våt högeffektiv cirkulationspump i enkelutförande avsedd för cirkulation i värmesystem. Pumpen levereras exkl. kopplingar. Temperaturområde: +2/+110 °C
 • Drivsida Lowara EBV

  Drivsida Lowara EBV

  Utbytesdrivsida i form av energieffektiv tappvarmvattenpump med permanentmagnetmotor med ECM teknik. Manuell steglös inställning av varvtal. Inbyggt elektronikskydd som stoppar pumpen vid övertemperatur. 2-8 W. Levereras med o-ring, planpackning och distansring för att kunna monteras på pumphus av många olika fabrikat t.ex: Grundfos UP15-14.
  XYLEM
 • Kommunikationsmodul

  Kommunikationsmodul

  Gränssnitt för Modbuskommunikation, inbyggnadskort
 • Våtlöpande VVC-pumpar Comfort UP, 1-fas

  Våtlöpande VVC-pumpar Comfort UP, 1-fas

  Våtlöpande cirkulationspump i enkelutförande för tappvarmvatten i en- och tvåfamiljshus.Pumpen är utrustad med permanentmagnetmotor för lägsta energiförbrukning samt pumphus av mässing. Inget motorskydd krävs. Temperaturområde: 2-95 °C . Motor: 1-fas, 1x230 V, 50 Hz. Pumpen levereras exklusive kopplingar.
  GRUNDFOS
 • Våtlöpare VVC-pumpar UP N Serie 100, 1-fas

  Våtlöpare VVC-pumpar UP N Serie 100, 1-fas

  Våtlöpande cirkulationspump i enkelutförande för tappvarmvatten. Motor: 1-fas, 1x230 V, 50 Hz. Inget motorskydd erfordras. Max vätsketemperatur 110 °C. Levereras exklusive kopplingar.
  GRUNDFOS
 • Våtlöpare VVC-pumpar UP N Serie 100, 3-fas

  Våtlöpare VVC-pumpar UP N Serie 100, 3-fas

  Våtlöpande cirkulationspump i enkelutförande för tappvarmvatten. Motor: 3-fas, 3x400 V, 50 Hz. Max vätsketemperatur 110 °C. Levereras exklusive kopplingar.
  GRUNDFOS
 • VVC-pump ALPHA2, våt varvtalsreglerad 1-fas

  VVC-pump ALPHA2, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våt högeffektiv cirkulationspump för tappvarmvatten (vvc). EEI 0,15. Pumpen levereras exkl. kopplingar. Tryck: PN10.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00