×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
 • Produkter 661
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Sopsäck K3 transparenta Novipro

  Sopsäck K3 transparenta Novipro

  Novipro K3 är en 3-skikts säck av högsta kvalite producerad av klimatsmart återvunnen kretsloppsråvara. Denna 3-skikts (Coex) säck har en avsevärd högre riv- och punkteringsstyrka jämfört med traditionell 1-skikts (Mono) säck.
  NOVIPRO
 • Montagelim Novipro

  Montagelim Novipro

  Novipro MS Montage är ett högkvalitets-/enkomponentslim med extremt hög limstyrka baserat på MS Polymer. Kemiskt neutral. Produkten har utmärkande limegenskaper på de flesta byggmaterial. Fyller ojämnheter och utjämnar materialspänningar. Produkten har en mycket hög omedelbar limstyrka, upp till 200 kg/m. Ägnad för strukturell limning i de flesta sammanhang inom byggindustrin, t ex sanitet och limning mot metall i ventilationssystem. Luktfritt.
  NOVIPRO
 • Sidavbitare Novipro

  Sidavbitare Novipro

  Speciell sandblästrad yta ger produkten en fin finish och skyddar tången mot rost. Smal krage på tångens handtag säkrar att tången inte glider i handen och gör det samtidigt lätt och smidigt att få ner och upp tången ur fickor på exempelvis arbetsbyxa. Ergonomiskt 2-komponentshandtag säkrar ett högt arbetstryck på tången. Testat och producerat efter DIN/ISO-standard
  NOVIPRO
 • Hantverkskniv Novipro

  Hantverkskniv Novipro

  Novipro Hantverkskniv. Tillverkad i rostfritt stål, med gummerat greppvänligt handtag. Handtaget har ett hål för slinga/ögla. Kniven levereras med hölster och är anpassad både för knapp och bälte.
 • Polygrip Novipro

  Polygrip Novipro

  Testade och producerade efter DIN/ISO-standard. PVC-handtagen ger ett glidsäkert grepp.
  NOVIPRO
 • Tångset Novipro

  Tångset Novipro

  Innehåller 160 mm sidavbitare, 160 mm kombinationstång och 250 mm motortång. På alla skärande tänger är induktionshärdningen tydligt markerat, vilket ger en säker kontroll för att skäret är härdat korrekt. Speciell sandblästrad yta ger produkten en fin finish och skyddar tången mot rost. Smal krage på tångens handtag säkrar att tången inte glider i handen och gör det samtidigt lätt och smidigt att få ner och upp tången ur fickor på exempelvis arbetsbyxa. Ergonomisk 2-komponent handtag säkrar ett högt arbetstryck på tången. Testat och producerat efter DIN/ISO-standard.
  NOVIPRO
 • Polygrip Novipro

  Polygrip Novipro

  Speciell sandblästrad yta ger produkten en fin finish och skyddar tången mot rost. Smal krage på tångens handtag säkrar att tången inte glider i handen och gör det samtidigt lätt och smidigt att få ner och upp tången ur fickor på exempelvis arbetsbyxa. Ergonomiskt 2-komponentshandtag säkrar ett högt arbetstryck på tången. Testat och producerat efter DIN/ISO-standard.
  NOVIPRO
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00