×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
 • Produkter 595
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Tvättställsblandare Oras Safira

  Tvättställsblandare Oras Safira

  Tvättställsblandare med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  ORAS
 • Köksblandare Oras Swea hög pip med DMA

  Köksblandare Oras Swea hög pip med DMA

  Köksblandare med Eco-top kallstartskassett. Keramisk diskmaskinsavstängning, vrid 90° för på/av. Hög, svängbar utloppspip och strålsamlare. Ecoflöde upp till 9l/min. Energiklass C. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°/60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F= flexibel anslutning.
  ORAS
 • Köksblandare Oras Swea hög pip

  Köksblandare Oras Swea hög pip

  Köksblandare med Eco-top kallstartskassett. Hög, svängbar utloppspip och strålsamlare. Ecoflöde upp till 9l/min. Energiklass C. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 0°/60°). Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F= flexibel anslutning.
  ORAS
 • Reglerkassett

  Reglerkassett

  För Oras ettgreppsblandare
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Saga

  Tvättställsblandare Oras Saga

  Tvättställsblandare med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Flödeskontroll 6.0 l/min. F=flexibel anslutning.
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Safira, för fritidshus

  Tvättställsblandare Oras Safira, för fritidshus

  Tvättställsblandare med öppen varmvattenberedare. Fast utloppspip och strålsamlare. Flöde 5 l/min. På grund av expansion som uppstår vid uppvärmning av vatten, kan vatten droppa från blandarens strålsamlare, detta är naturligt och ska ej förhindras. Strålsamlaren får inte bytas ut eller kompletteras med ytterligare komponenter. Trycklös varmvattenberedare, 5 l, med stickpropp. Enkel att installera. Användningsområde 35°-85°C (enligt svenska byggregler får tappvattentemperaturen inte överstiga 60°C). Blandaren och varmvattenberedaren måste tömmas på vatten om frysrisk föreligger (t.ex. i fritidshus som står ouppvärmt under vinterhalvåret). Denna varmvattenberedare får endast användas tillsammans med Oras speciella blandare för fritidshus.
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Medipro

  Tvättställsblandare Oras Medipro

  Oras Medipro. En produktfamilj speciellt utformad för vård och omsorg. Design som stödjer och följer strikta riktlinjer för ökad hygien och ergonomi. Enkel användning och rengöring. Laminärt flöde utan luftinblandning.
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Signa

  Tvättställsblandare Oras Signa

  Tvättställsblandare Oras Signa. G10. Med flexibla anslutningar. Utloppspipen är svängbar med 150° svängradie. Finns även som beröringsfri.
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Safira med handdusch

  Tvättställsblandare Oras Safira med handdusch

  Tvättställsblandare med Bidetta handdusch. Fast utloppspip och strålsamlare. Duschslang 1.5 m och väggfästen medföljer. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. F = flexibel anslutning.
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Safira med tvättmaskinsavstängning.

  Tvättställsblandare Oras Safira med tvättmaskinsavstängning.

  Tvättställsblandare med tvättmaskinsavstängning. Svängbar utloppspip och strålsamlare. Utloppspipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 40°- 80°). Avstängningsventil för kallvatten. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.
  ORAS
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00