×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
 • Produkter 131
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Smutsfilter

  Smutsfilter

  I mässing med sil i rostfritt stål. Kan installeras på eget vatten eller värme. Arbetstemperatur 0-80 °C. Filter 500 micron.
  ALTECH
 • Smutsfilter MMA

  Smutsfilter MMA

  Används i värme- och kylsystem för att filtrera bort smuts.Filteröppning 0,4 mm (40 US Mech).
 • SpiroCombi Magnet, smuts- och luftavskiljare

  SpiroCombi Magnet, smuts- och luftavskiljare

  SpiroCombi MB3 är en kombinerad luft- och smutsavskiljare. Magneten, som används för att avlägsna magnetit, är placerad på utsidan av produkten. Du slipper extra rengöring och kan istället enkelt tömma systemet på smuts.Enkel universell installation tack vare 360° vridbar anslutning
 • Återsugningsskydd BA6610

  Återsugningsskydd BA6610

  SYR 6610 BA är blyfri och godkänd för vätska tom kategori 4 och innehåller alla beståndsdelar som krävs enl SS-EN 1717 så som 3-kammarsystem med kontrollventiler för att kontrollera trycket i varje kammare. Ventilen är också utrustad med ett integrerat smutsfilter. Återsugningsskyddet består av två efter varandra monterade backventiler och mellan dessa finns ett röravbrott med dränledning ut i avloppet.
 • Duschblandare Oras Nova

  Duschblandare Oras Nova

  Termostatblandare för dusch. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Ecoflöde, keramisk överdel. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter.
  ORAS
 • Takduschpaket Oras Nova, 160 c/c

  Takduschpaket Oras Nova, 160 c/c

  Oras Nova rain shower takduschpaket men termostatblandare 160cc, användarvänliga vred med temperaturbegränsning och flödeskontroll för Ecoflöde, blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter, kapbar duschstång med justerbart väggfäste, takdusch Ø200mm, handdusch Ø95mm med antikalk-munstycken. Integrerad keramisk omkastarfunktion samt duschslang 1750 mm.
 • Takduschpaket Oras Nova, 160 c/c

  Takduschpaket Oras Nova, 160 c/c

  Oras Nova rain shower takduschpaket men termostatblandare 160cc, användarvänliga vred med temperaturbegränsning och flödeskontroll för Ecoflöde, blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter, kapbar duschstång med justerbart väggfäste, takdusch Ø200mm, handdusch Ø70mm med antikalk-munstycken. Integrerad keramisk omkastarfunktion samt duschslang 1750 mm.
 • Köksblandare Oras Optima, flexibel utloppspip, med DMA

  Köksblandare Oras Optima, flexibel utloppspip, med DMA

  Köksblandare med användarvänliga vred för kallt och varmt vatten som är enkla att greppa, beröringsfri funktion, temperaturdisplay med varningsindikering för hett vatten, flexibel hög svängbar utloppspip, strålsamlare med två lägen och smart diskmaskinsventil. Flödeshastigheten för varmt och kallt vatten justeras med de separata vreden. Pipens svängradie är förinställd på 120° (kan begränsas till 60° eller 80°). Den beröringsfria funktionen aktiveras då händerna befinner sig inom sensorns aktiveringsområde. Temperaturen för den beröringsfria funktionen kan justeras med hjälp av ringen mellan blandarhuset och utloppspipen. Den beröringsfria funktionen kan enkelt stängas av. Diskmaskinsventilen stängs automatiskt efter 4 eller 12 timmar (ett enkelt tryck på knappen öppnar ventilen i 4 timmar, om knappen hålls intryckt i 5 sekunder öppnas ventilen i 12 timmar). Ansluts till 230 VAC vägguttag med en stickproppstransformator 230 VAC/5 V. Blandaren är utrustad med smutsfilter. F=Flexibel anslutning.
  ORAS
 • Tvättställsblandare Oras Electra 6V

  Tvättställsblandare Oras Electra 6V

  Beröringsfri blandare med användarvänligt vred för kallt och varmt vatten. Batteridriven 6 V. Blandaren är utrustad med backventiler, smutsfilter och flexibla slanganslutningar. Inga inställningar och justeringar behövs i samband med installationen tack vare Oras Autofocus sensor. Den impulsstyrda pilotventilen förlänger batteriets kapacitet. Vattenbesparing med Ecoflöde (6 l/min). Bluetooth anslutning möjliggör en enkel övervakning och justering av blandaren via Oras App. F=Flexibel anslutning.
 • Tvättställsblandare Oras Electra 6V

  Tvättställsblandare Oras Electra 6V

  Beröringsfri blandare med användarvänligt vred för kallt och varmt vatten. Batteridriven 6 V. Blandaren är utrustad med backventiler, smutsfilter och flexibla slanganslutningar. Inga inställningar och justeringar behövs i samband med installationen tack vare Oras Autofocus sensor. Den impulsstyrda pilotventilen förlänger batteriets kapacitet. Vattenbesparing med Ecoflöde (6 l/min).
  ORAS
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00