×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
 • Produkter 212
 • Dokument  
 • Övrigt  
 • Visa Antal:
 • Övergångskopplingar reducerade centrisk

  Övergångskopplingar reducerade centrisk

  Kopplingarna är tillverkade av EPDM gummi. Spännbanden är tillverkade av syrafast rostfritt stål. SWEDCERT typgodkännande nr. 0877.Vi rekommenderar att ni mäter rören för att vara säkra på att välja en koppling som passar eftersom storlekarna på rören kan variera något beroende på tillverkare och ålder.
 • Övergångskopplingar reducerade excentrisk

  Övergångskopplingar reducerade excentrisk

  Kopplingarna är tillverkade av EPDM gummi. Spännbanden är tillverkade av syrafast rostfritt stål. SWEDCERT typgodkännande nr. 0877. Vi rekommenderar att ni mäter rören för att vara säkra på att välja en koppling som passar eftersom storlekarna på rören kan variera något beroende på tillverkare och ålder.
 • Övergångskopplingar raka

  Övergångskopplingar raka

  Vi rekommenderar att ni mäter rören för att vara säkra på att välja en koppling som passar eftersom storlekarna på rören kan variera något beroende på tillverkare och ålder. Kopplingarna är tillverkade av EPDM gummi. Spännbanden är tillverkade av syrafast rostfritt stål. SWEDCERT typgodkännande nr. 0877.
 • Slangklämmor för övergångskopplingar

  Slangklämmor för övergångskopplingar

  Slangklämmor för Votec övergångskopplingar.Tillverkade av syrafast rostfritt stål.
  ALTECH
 • Dubbelbandsutförande

  Dubbelbandsutförande

  VOTEC Reparationsmuff i dubbelbandsutförande. Kopplingen är tillverkad i rostfritt stål AISI 304 och tätningsytan består av EPDM-gummi.
 • Enkelbandsutförande

  Enkelbandsutförande

  VOTEC Reparationsmuff i enkelbandsutförande. Kopplingen är tillverkad i rostfritt stål AISI 304 och tätningsytan består av EPDM-gummi.
 • Votec fiberduk / geotextil

  Votec fiberduk / geotextil

  Votec fiberduk/geotextil är godkänd och klassad enligt Norgeospec, samt bedömd enligt kriterier för Sunda Hus, Basta och Byggvarubedömningen. För att välja rätt sorts fiberduk/geotextil använd fiberduksväljaren som ni hittar när ni är inloggade och klickar på ett artikelnummer. Votec fiberduk/geotextil är nålfiltad och termiskt behandlad. Fiberduk/geotextil används till separation och infiltration. Vid separation förhindras olika massor av olika fraktioner att blandas. Vid infiltrering släpper fiberduken/geotextilien igenom vatten medan den hindrar partiklar att passera. Behövs en skyddsgeotextil se avsnitt "Skyddsgeotextil".
  Välj rätt fiberduk
  VOTEC
 • Votec Geonät PET

  Votec Geonät PET

  Leveranstid 2-3 dagar från lagerställe 627. Vävda och polymerbelagda geonät av polyester konstruerade för krävande markförstärkning, samt förstärkning bakom stödmurar. Biaxiala geonät används när hållfasthet krävs i två riktningar och enaxiella när hållfasthet krävs i en riktning.
  VOTEC
 • Votec Geonät PP

  Votec Geonät PP

  Leveranstid 2-3 dagar från lagerställe 627. Geonät av polypropen. Geonät används för att förstärka bärigheten och stabiliteten på vägar och andra hårdgjorda ytor byggda på mark med dålig bärighet som bland annat silt, lera och myrar. Geonätet låser fast överbyggnadsmaterialet i nätstrukturen och ger en mekanisk stabilisering med ökad bärighet. Läggs ovanpå en fiberduk/geotextil för bästa resultat.
 • Tillsynsbrun 600

  Tillsynsbrun 600

  Votec Tillsynsbrunnar 600 är tillverkade i PE och PP enligt EN-standard 13598-2. De finns både för rak och dubbelavgrenad, passar släta och korrugerade rör i flera dimensioner. Tillsynsbrunn 600 finns med anslutningsdimensioner 200, 250 och 315. Levereras utan packning.
 • Packning för Kona 1000/630

  Packning för Kona 1000/630

  Packning för Votec Kona 1000/630.
Visa fler
SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA