Dahl firar 100 år!

Välkommen till vårt 100-årsfirande, här kan du ta del av veckans aktiviteter. Passa gärna på att besöka våra butiker som förutom allt annat skoj bjuder på Gofika varje vecka.

Glöm inte att följa oss på Facebook (Dahl.se) och Instagram (Dahl). Tagga gärna inlägg under #dahl100ar både på facebook och instagram (den senare kräver en öppen profil för att alla ska kunna se.)Gofika

Varje vecka kommer en utvald leverantör/samarbetspartner bjuda på fika i alla våra butiker. Här presenteras nästa tillfälle att komma och fika med oss.

Läs mer 

Korvbilen

Under firandet så reser vår fina korvbil runt till många av våra butiker och bjuder på kanongoda korvar. Här finns information om vilken butik som är näst på tur.

Läs mer 

Gör din egen t-shirt

Under firandet så har vi ett ambulerande t-shirtgäng som åker runt och erbjuder tillverkning av din egen t-shirt. Här finns information om vilken butik som är näst på tur.

Läs mer 

Vår historia – Dahl firar 100 år i år!

Från grossist till Sveriges ledande handelsbolag inom VVS. I dag även del av Saint-Gobain, världens ledande byggkoncern. Följ med på en resa genom Dahls historia genom vår jubileumsfilm – i år fyller vi ju 100 år!

Läs mer 
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00