Tillbaka

Cirkulationspumpar, energieffektiva lösningar och bra prestanda

  • Cirkulationspumpar som passar ditt behov.

 

Grundfos presenterar ALPHA1, ALPHA2 och ALPHA3


Oavsett om det gäller en enkel lösning eller mer krävande applikationer, finns det en cirkulationspump som passar ditt behov. Med Grundfos ALPHA får du dessutom energieffektiva lösningar och oöverträffad prestanda.

 

Låt oss presentera de olika ALPHA-modellerna:

 

ALPHA1 är det prisvärda svaret på energioptimering i vattenburna värmesystem, ett- eller tvårörs, för radiatorer och för golvvärme.

ALPHA1 är en högpresterande lösning för en energieffektiv pump till ett överkomligt pris. Energiförbrukning minskas upp till 80 % jämfört med traditionella pumpar. Med grundläggande driftlägen och en enkel pumpdisplay är ALPHA1 lätt att installera och använda.

 

Alpha1

 

 

ALPHA2 innefattar allt du är van vid i den välkända lösningen men här kan pumpen även användas för injustering av radiator- och golvvärmesystem. Med hjälp av en ALPHA Reader och appen Grundfos GO Balance* guidas du igenom alla steg i injusteringsprocessen.

Det professionella verktyget fungerar med realtidsdata vilket ger dina kunder en stabil och bekväm uppvärmning av alla rum, det spar kostnader för el och uppvärmning.

 

Alpha2

 

ALPHA3 för privatbostäder är Grundfos första cirkulationspump med Bluetooth-anslutning. Det hjälper dig att arbeta ännu smartare och förändrar hur vi arbetar med värmesystem.

Via Bluetooth kopplas appen Grundfos GO Remote* in, där du kan ställa in och övervaka pumpkonfigurationen istället för på pumpens display – mycket användbart i trånga utrymmen. Dessutom får du stöd under installationen då appen anger de bästa alternativen.

Dessutom finns nu också inbyggd injustering. Det innebär att du inte behöver en enhet som sätts på pumpen för att utföra en injusteringsprocess. Du balanserar helt enkelt radiatorer och golvvärme med appen Grundfos GO Balance som du kommer åt direkt från Grundfos GO Remote.

 

Alpha3

 

 

*Grundfors Go Remote finns att ladda ner på App-store, Google Play eller där appar finns.

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00