Tillbaka

Energieffektiva pumpar för hela fastigheten

Energieffektiva pumpar för hela fastigheten Allt du behöver för ett energieffektivt inneklimat, tryck i ledningarna och torrt runt huset. Oavsett om det är en liten eller stor fastighet har Xylem en hållbar lösning.

Alla pumpar för HELA fastigheten

Vare sig det handlar om att pumpa dricksvatten, tappvarmvatten, avlopp, spillvatten eller om att hålla en behaglig inomhustemperatur året om, erbjuder Xylem de hållbara och energisnåla alternativen. Allt du behöver för ett energieffektivt inneklimat, tryck i ledningarna och torrt runt huset. Oavsett om det är en liten eller stor fastighet har Xylen en hållbar lösning. 

Xylen hjälper dig med:

• Cirkulation – Pumpar för värme- och kylsystem, och för cirkulation av tappvarmvatten.

• Vattenförsörjning – Energieffektiva tryckstegringsanläggningar för dig som behöver flytta renvatten många våningar upp. Vattennormpumpar för dig som behöver pumpa riktigt stora volymer och pumpar för borrhål och grävda brunnar.

• Vattenmätare – Senaste teknikens vattenmätare för dig som vill uppnå enklare och mer exakt avläsning. Xylems innovationer inom kommunikationsteknik, avancerad mätteknik, dataanalys och tjänster gör skillnad - för att varje droppe räknas.

• Dränering och länspumpning – Pumpar för dränering av grundvatten och nedträngande regn- och smältvatten runt fastigheten. Eller för akut läns-pumpning vid översvämningar.

• Avloppspumpning – Färdiga paket för avlopp med pumpstation, tuggerpump och styrning – för alla behov. Xylems effektiva avloppspumpar med skärande tuggerhjul kan du självklart även köpa separat.

 

 

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00