Tillbaka

Golvvärme i hall, kök, badrum eller tvättstuga

Golvvärme i hall, kök, badrum eller tvättstuga Systemlösningar anpassade till ditt projekt och kundens personliga val av golvmaterial.

Golvvärme i hall, kök, badrum eller tvättstuga

LK Minishunt M60n är ett utmärkt val när det kommer till renovering eller tillbyggnad av mindre golvytor upp till 60 m2, t ex kök, badrum, tvättstuga eller entré. Den är lätt att koppla in till befintliga värmesystem när golvvärme ska installeras i ett eller ett par rum och radiatorer finns kvar i övriga huset. Genom att utnyttja ett redan installerat vattenburet system sparar du energi. LK Minishunt M60n kan kopplas direkt till befintliga radiatorrör.

 

Med LK Minishunt M60n får du en kompakt och komplett blandningsenhet till en låg investeringskostnad. Minishunten blandar tilloppsvattnet med det svalare returvattnet och på så sätt får du en lagom temperatur i golvet.

 

- Tryckstyrd pump

- Kompakt utförande

- Stort kringsortiment

- Driftsäker

Bygg ut systemet för ännu fler smarta funktioner.

 

Styr trådlöst

Med LK Rumstermostat ICS.2 får du möjlighet att styra golvvärmesystemet trådlöst. Termostaten ersätter då den trådbundna rumsgivaren på väggen. Med ICS.2 kan du också övervaka och kontrollera systemet i din mobil med appen LK AtHome.

 

Varma golv även på sommaren

För att få varma och sköna golv även på sommaren, då värmepannan i huset är avstängd, kan du koppla till LK Heater. Den elektriska värmaren ser till att hålla temperaturen i systemet konstant för bästa komfort. För golvytor upp till 12 m2.

 

Kompakt och dold installation

LK Minishunt M60n tar nästan ingen plats och behöver inte sitta synlig. Det vanligaste är att man bygger in den i väggen i ett av våra shuntskåp eller placerar den i en garderob etc. Det enda som blir synligt är rumsgivaren på väggen som känner av rumstemperaturen och styr shuntgruppens temperatur.

 

 

                                 

 

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00