Tillbaka

Tillbakablick på allt vi visade på Nordbygg 2016

  • Att vi är proffs på VVS visste du troligtvis redan innan Nordbygg. Nu vet du också att vi inte nöjer oss med att stanna på toaletten! Vi har kompetens inom många andra områden också och det kan du läsa om här.
  • Att vi är proffs på VVS visste du troligtvis redan innan Nordbygg. Nu vet du också att vi inte nöjer oss med att stanna på toaletten! Vi har kompetens inom många andra områden också och det kan du läsa om här.

Att vi är proffs på VVS visste du troligtvis redan innan mässan. Nu vet du också att vi inte nöjer oss med att stanna på toaletten! Vi har kompetens inom många andra områden också, läs om dem längre ned. Men först ... en tillbakablick från mässan.  

 

 

 

Kyla


Vi har marknadens bredaste urval av köldmedier på lager, både centralt och på många av våra DahlCenter. Självklart har vi också allt VVS-material som behövs samt ett omfattande sortiment av kylprodukter och installationsmaterial.

 

Vill du veta mer? Kontakta Kylslingan på 0771-100 800


Fastighet


Hos oss finns allt från vardagens produktbehov för service och underhåll till prefabricerade lösningar för större renoveringsobjekt. Vi finns på våra DahlCenter men också via vår Fastighetspool. I vår eShop har vi dessutom över 800 sprängskisser på vanliga blandare och wc.

 

Vill du veta med? Kontakta Fastighetspoolen på 020-30 40 50


Ventiler


Ventiler är en viktig komponent för att reglera och styra flöden, vilket vi på Dahl vet allt om. Du hittar ett brett sortiment från små kulventiler till omfattande lösningar för marina behov.

 

Vill du veta mer? Kontakta ventilgruppen@dahl.se

 

Rillade rörsystem


Modern teknik som ersätter den traditionella svetsningen. En allt mer populär lösning som sparar både tid och ger en säker instalaltion.

 

Vill du veta mer? Kontakta dahlindustripk@dahl.se

 

Prefab


Med prefabricerade lösningar kan du jobba smartare och spara tid. Vi erbjuder allt ifrån tvättställ med förmonterade blandare till avloppsgrodor och avancerade renoveringslösningar som möjliggör en badrumsrenovering på 10 dagar.

 

Vill du veta mer? Besök www.altech.nu eller ring 08-583 595 00


Fästteknik har stor påverkan på systemets hållbarhet och funktion. Vi satsar på lösningar som både är ergonomiska och miljövänliga samt klarar alla hållbarhetsperspektiv.

 

Vill du veta mer? Fråga på våra DahlCenter så hjälper vi dig med rätt lösning.

 

Alterna Badrum


Alterna Badrum innehåller olika serier av möbler, duschar, badkar och tillbehör noggrant utvalda för att optimera din konkurrenskraft gentemot olika målgrupper och affärer.

 

Vill du veta mer? Besök www.alternabadrum.se

 

Badplatsen


Hjälper dig att sälja allt till badrumsrenoveringen, även inredningen. Använd katalogen och webbplatsen för att inspirera din kund, som finns alla produkter på ett ställe och handlar allt via dig. Dina kontaktuppgifter till självklart på båda katalog och hemsida.

 

Vill du veta mer? Besök www.badplatsen.se och anmäl dig på www.badplatsen.se/installator

 

 

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00