• Produkter 298
 • Visa Antal:
 • Universalplugg BIS MEA MZK med krage

  BIS MEA plugg ger en universell lösning för standard montage. MEA plugg är lämplig för trä och spånskivsskruvar med olika diametrar. Materialet är av hög kvalitet och garanterar varaktig elasticitet.
 • Expander FBN II Elförzinkade

  Fischer FBN II ETA godkänd pinnskruvexpander för icke sprucken betong (option 7), finns i elförzinkat, varmförzinkat och rostfritt A4 utförande. För användning i icke sprucken betong. FBN II har en förbättrad utformning och clips vilket innebär ett mer flexibelt och snabbare montage. FBN II har en stor lastförmåga även i betong av sämre kvalite. FBN II är avsedd att användas vid genomsticksmontage. CE-godkänd enligt ETA option 7 (icke sprucken betong). Brandklass F90.
 • Alligator plugg Imex AF

  Kan användas till de flesta byggmaterial.
 • SX-plugg

  Fischer SX plugg har en maximal bärkraft i massiva byggmaterial såsom betong, murmaterial, håltegel och lättbetong. Går att använda tillsammans med de flesta olika skruvtyperna trä-, spåneskive- och fransk skruv. Den 4-sidiga expansionen anpassar sig efter byggmaterialet och säkrar den maximala lastförmågan. Ett slagstopp gör att SX pluggen passar bra i genomsticksmontage. Tack vare kragen på pluggen så undviker man att den försvinner in i hålet. Den tunna kragen ger möjlighet till montage jämnt med underlaget. Ett kraftig rotationsstopp gör så att pluggen inte snurrar vid åtdragningen. Säljes endast i hela förpackningar.
 • Skivexpander HM

  Fischer HM metallexpander är avsedd för montage i alla typer av skivmaterial, gips, spån, träfiberskivor, plåt och laminat. Fischer HM metallexpander är ett fästelement av stål med en bottenhylsa med invändiga gängor för skruv. Fischer HM metallexpander ska monteras med ett specialverktyg, exempelvis fischer HMZ 2. Fischer HM metallexpander har en stor lastförmåga tack vare stort kontaktområde på baksidan av skivan. 50 stycken i en förpackning.
 • Expander FBN II, FZV

  Fischer FBN II ETA godkänd pinnskruvexpander för icke sprucken betong (option 7), finns i elförzinkat, varmförzinkat och rostfritt A4 utförande. För användning i icke sprucken betong, CE godkänt. FBN II har en förbättrad utformning och clips vilket innebär ett mer flexibelt och snabbare montage. FBN II har en stor lastförmåga även i betong av sämre kvalite. FBN II är avsedd att användas vid genomsticksmontage. Brandklass F90.
 • Universalplugg UX-R med krage

  Fischer UX universalplugg (nylon) med krage. Fischer UX pluggs användningsområde är nästan gränslöst. Gipsskivor, fast murverk, håltegel eller betong. En säker uppfästning i alla hålrum. Stark expansion i massiva byggmaterial. Går att använda tillsammans med de flesta skruvtyperna såsom trä-, spåneskive- och fransk skruv. Tack vare kragen så undviker du att pluggen försvinner in i hålet. R=Krage; L=Lång. Den tunna kragen ger möjlighet till montage jämnt med underlaget. Säljes endast i hel förpackning.
 • Skruvstiftsats

  För upphängning av WC och Tvättställ. Förzinkad.
 • DUO-Max plugg

  3828837 med mässingsskruv.
 • Vikbygel BIS, FZB

  Vikbygel, U-profil med roterande axel och pinnbult för fixering i ihåliga väggar och ihåliga tak eller profilerade skivtak. RSK nr 3829207: för montering av sprinkler rör i takplåtar (max DN 50 - 2") enligt VdS direktiv. VdS-godkännande - Nummer på intyg G 4890027.
 • Betongskruv/installationsskruv DEPO

  Betong- och träskruv för installation utan plugg. Sexkanthuvud med fläns och Star-grepp. Nyckelvidd Star T-40. Förborras 6 mm i betong. Korrosionsskyddad med Delta-behandling i korrosionsklass C4. Nyckelvidd: 13 mm.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00