Luft/luft värmepumpar

 • Produkter 33
 • Visa Antal:
 • Luftvärmepump Compress 5000 AA

  För nordiskt klimat. Den är dimensionerad att ge högsta effekt även i ett riktigt kallt klimat. Levererar värme vid temperaturer ända ner mot -30 °C. Ett bra komplement till värmekällor som kakelugnar eller vedkaminer eftersom den hjälper till att förflytta den varma luften ut i rummen.Inverterstyrd - behovsstyrd värmeautomatik. Coanda - behaglig och effektiv luftspridningsteknik enligt naturlagen. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Luftvärmepump Compress 7000 AA

  Luft/luft värmepump med avgiven värmeeffekt upp till 6,5kw. Inverterstyrd mellan 0,9 - 6,5 kw värmeeffekt. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Denna artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Installationskit för luft-luft värmepump

  Ett komplett installationspaket som innehåller följande: Isolerade kylrör med flänsmutter, konsol för väggmontage, vibrationsdämpare för aggregat, väggenomföring för rör samt 5 meter korrigerad slang för kondensavlopp.
 • Luftvärmepump Compress 8000 AA

  För nordiskt klimat.Den är dimensionerad att ge högsta effekt även i ett riktigt kallt klimat. Levererar värme vid temperaturer ända ner mot -30 °C. Ett bra komplement till värmekällor som kakelugnar eller vedkaminer eftersom den hjälper till att förflytta den varma luften ut i rummen.Inverterstyrd - behovsstyrd värmeautomatik. Coanda - behaglig och effektiv luftspridningsteknik enligt naturlagen. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • WiFi-Kontroll - Luft/luft värmepump

  Panasonic wifi-kontroll för RAC - CNT-connection.
 • Luftvärmepump Panasonic golvmodell

  Golvmodell Inverter. Golvkonsol med nytt nanoe ™ X luftreningssystem.
 • Luftvärmepump Panasonic HZ

  Väggmonterad Flagship inverter. Ger en hög energieffektivitet även när utomhustemperaturen är -35 °C. Möjligt att distansstyra via internet eller GSM.Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
 • Luftvärmepump Panasonic NZ

  NZs design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonicmodell. Till exempel är rörstorleken den samma som på den äldre modellen. Fästena bakomvärmepumpen behöver inte heller bytas och innedelens mått gör attplaceringen kan behållas. Nya funktioner som underhållsvärme, möjlighet till fjärrstyrning, bättre luftrening och timerinställning. Drift ner till -35 °C.Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
 • Airpatrol WIFI

  AirPatrol WiFi ansluts till ditt WiFi-nätverk hemma och du kan enkelt styra din värmepump / AC med din smartphone, oavsett var du befinner dig. Et möjliggör att du kan ställa in pumpläge, önskad rumstemperatur samt fläkthastighet. Spara pengar, öka bekvämligheten! Den är kompatibel med värmepumpar av alla större tillverkare.
 • WiFi-Modul - Luft/luft värmepump

  Full dubbelriktat WiFi-gränssnitt för internetstyrning. Anpassad för Panasonic luft-luft värmepumpar.
 • Luftvärmepump Panasonic LZ

  LZ’s design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonic modell.Är effektiva och pålitliga även vid utomhustemperaturer så låga som -35 °C.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00