×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

Måttband

 • Produkter 26
 • Visa Antal:
 • Mätband stål Novipro

  Mätband stål Novipro

  Slitstarkt mätband i stål med överdrag i nylon för maximal hållbarhet. Magnetisk ändhake, enkelt för en person att mäta. Tåligt hölje i ABS-plast. Stötskydd i gummi skyddar höljet och bromsknappen. Knapp för snabb och mjuk inrullning.
  NOVIPRO
 • Kort mätband stål PR Hultafors

  Kort mätband stål PR Hultafors

  Tåligt mätband med ergonomiskt utformad kapsel i ABS-plast. Gummidetaljer på bromsknapp och utsatta ytor. Gult stålmätband graderat med exakt bläckstråleteknik. Mjuk inrullning av bandet och dämpande bandretur som skyddar ändhaken mot skador. Typgodkänd enligt EU klass l. Metallögla för säkerhetslina för säkert arbete på hög höjd. Rostfritt ändbeslag med förstärkningsplatta. Distinkt broms utan att bandet flyttar på sig.
 • Mätband glasfiber PC Hultafors

  Mätband glasfiber PC Hultafors

  Gult glasfiberband i ABS-ram. Rostar inte och klarar av fukt och temperaturväxlingar samt de flesta kemikalier utan problem. Kan böjas obehindrat och är inte elektriskt ledande. Bandbredd 13 mm. Bandbörjan typ A eller C.
 • Mätband glasfiber Novipro

  Mätband glasfiber Novipro

  Slitstarkt mätband i glasfiber. Stötskydd i gummi ger ett tåligt hölje. Snabb och mjuk inrullning.
  NOVIPRO
 • Mätmärkare talmeter Hultafors

  Mätmärkare talmeter Hultafors

  Vitt stryktåligt stålband (mm), täckt med rostskyddande fosfatskikt i kapsel av ABS. Gradering med bläckstråleteknik och ytskikt av matt polyesterlack som dämpar reflexer. Automatiskt låst 16 mm bred skala. Kombinerade märk- och mäteggar både märker ut och mäter upp utvändiga och invändiga längder lika snabbt och enkelt.
 • Långt mätband stål CC Hultafors

  Långt mätband stål CC Hultafors

  Mätband med enhandsgrepp för optimal hantering av varje kapselstorlek. Vitt tåligt stålmätband, gradering tryckt med exakt bläckstråleteknik. Bandet är skyddat av en matt polyesterlack, vilket gör att reflexer dämpas. Tålig kapsel tillverkad av ABS-plast med hål för montering av säkerhetslina. Ändhake med unik funktion och bandbörjan typ B. Typgodkänd enligt EU Klass l. Stålbandet klarar av att böjas men bör ej vikas. Bandet är rostskyddat och klarar kontakt med fukt och de flesta lösningsmedel. Mätband CC med medium-hus har funktion med utväxling på 3:1, vevar tillbaka bandet tre gånger snabbare.
 • Kort Mätband Stål BT Hultafors

  Kort Mätband Stål BT Hultafors

  Gult stålband (mm) med matt yta för reflexfri avläsning. Distinkt broms. Skyddande gummi inlägg på utsatta delar av ABS-kapseln. Bälteshållare med snabbfunktion. Dämpande bandretur av gummi skyddar ändhaken mot skador.
 • Mätband långt, glasfiber Hultafors

  Mätband långt, glasfiber Hultafors

  Glasfibermätband PCGult glasfiberband, bandbredd 13 mm, gradering i centimeter med ram av ABS-plast. Man kan välja mellan bandbörjan typ A eller C. Glasfiberbandet är starkt, smidigt och kan böjas utan problem. Bandet klarar av fukt, temperaturväxlingar, de flesta kemikalier och är ej elektriskt ledande. Typgodkänd enligt EU Klass II.ABS-plasten för ramen både lätt och hållbar.
 • Mätband stål PL Hultafors

  Mätband stål PL Hultafors

  Gult stryktåligt stålband i ABS-ram. Bandet är täckt med rostskyddande fosfatskikt, behandlat med extra tjock nylonmantel för ökat skydd. Kan motstå de flesta kemikalier, lösningsmedel och andra vätskor. Klarar dessutom böjning och vridning utan problem. Bandbredd 10 mm. Bandbörjan typ A eller C.
 • Långt mätband glasfiber CC Hultafors

  Långt mätband glasfiber CC Hultafors

  Mätband med enhandsgrepp för optimal hantering av varje husstorlek. Gult glasfiberband med en mycket tålig kåpa av ABS-plast. Hål för montering av säkerhetslina. Bandbörjan typ B. Typgodkäönd enlig EU Klass ll. Bandet är starkt, smidigt och böjbart. Klarar av fukt, temperaturväxlingar, de flesta kemikalier och är ej elektriskt ledande.
 • Långt Mätband Stål TRT Hultafors

  Långt Mätband Stål TRT Hultafors

  Rostfritt djupetsat stålmätband, bandbredd 13 mm, gradering i millimeter, med ram i aluminium. Bandet har ett spetsigt mässingslod i början och används för att mäta djup i till exempel tankar och brunnar. Bandet är tillverkat i rostfritt stål för att vara tåligt mot fukt och hållbart för dagligt slitage. Hög motståndskraft mot rost och nötning. Typgodkänd enligt EU Klass II. Mässingslodet är 70 mm långt och väger 280 g.
 • Långt Mätband Stål TR Hultafors

  Långt Mätband Stål TR Hultafors

  Rostfritt djupetsat stålmätband, bandbredd 13 mm, gradering i millimeter, med ram i aluminium. Bandbörjan typ A. Bandet är tillverkat i rostfritt stål för att vara tåligt mot fukt och hållbart för dagligt slitage. Hög motståndskraft mot rost och nötning. Typgodkänd enligt EU Klass II.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00