×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

Måttstockar

 • Produkter 14
 • Visa Antal:
 • Meterstock G59 Hultafors

  Meterstock G59 Hultafors

  Meterstock tillverkad av glasfiberförstärkt polyamid, som ger ökad motståndskraft mot fukt. Metrisk gradering i svart på båda sidor och röda decimetersiffror. Ökad motståndskraft mot fukt. Foliepräglad gradering ger ökat skydd mot nötning. Typgodkänd enligt EU klass III.
 • Meterstock 59 Hultafors

  Meterstock 59 Hultafors

  Hultafors klassiker, ett måste för varje hantverkare. Traditionellt tillverkad av glasbjörk med led av svenskt stål, som möjliggör tunna stickor och en smidig meterstock. Metrisk gradering i svart på båda sidor med röda decimetersiffror. Typgodkänd enligt EU klass III. Skyddslackad med vattenbaserad lack för ökad motståndskraft mot smuts och fukt. Lederna är värmebehandlade, epoxylackerade och inoljade på tre punkter för att ge dem dess högklassiga egenskaper. Varje tumstockssticka kontrolleras två gånger i produktionen med höghastighetskamera.
 • Meterstock Novipro

  Meterstock Novipro

  10-delad meterstock. Tillverkad av björk. Ledbeslag tillverkade i A3 stål. EU Klass III. Mått: 244 x 16,7 x 2,47 mm.
  NOVIPRO
 • Tumstock 61 Hultafors

  Tumstock 61 Hultafors

  En klassisk tumstock tillverkad av glasbjörk med led av svenskt stål, som möjliggör tunna stickor och en smidig meterstock. Gradering med svarta siffror på båda sidor, metrisk i underkant och engelsk tum i överkant. Skyddslackad med vattenbaserad lack för ökad motståndskraft mot smuts och fukt. Lederna är värmebehandlade, epoxylackerade och inoljade på tre punkter för att ge dem dess högklassiga egenskaper. Varje tumstockssticka kontrolleras två gånger i produktionen med höghastighetskamera.
 • Meterstock 559 Contact-Meter Hultafors

  Meterstock 559 Contact-Meter Hultafors

  Meterstock av glasbjörk med led av svenskt stål, som möjliggör tunna stickor och en smidig meterstock. Invändig metrisk gradering på båda sidor med svarta siffror och röda decimetersiffror. Typgodkänd enligt EU klass III. Skyddslackad med vattenbaserad lack för ökad motståndskraft mot smuts och fukt. Lederna är värmebehandlade, epoxylackerade och inoljade på tre punkter för att ge dem dess högklassiga egenskaper. Varje tumstockssticka kontrolleras två gånger i produktionen med höghastighetskamera.
 • Tumstock G61 Hultafors

  Tumstock G61 Hultafors

  Tumstock tillverkad av glasfiberförstärkt polyamid, som ger ökad motståndskraft mot fukt. Gradering med svarta siffror på båda sidor, metrisk i underkant och engelsk tum i överkant. Ökad motståndskraft mot fukt. Foliepräglad gradering ger ökat skydd mot nötning.
 • Meterstock 2,4 m Hultafors

  Meterstock 2,4 m Hultafors

  Hultafors klassiker görs nu i en längre variant. Samma höga kvalité och egenskaper men i ett 2,4 m utförande för att vara anpassad till gällande byggnormer/standarder. Traditionellt tillverkad av glasbjörk med led av svenskt stål och de för Hultafors karaktäristiska röda ändarna. Denna nya modell har ärvt tekniken från vårt långa utvecklingsarbete (sedan 1883) vilket möjliggör hög precision (EU klass III & CE märkning), tunna stickor, bra avläsningsmöjlighet, hög nötningsbeständighet, lång livslängd och en smidig meterstock.Metrisk gradering i svart på båda sidor med röda decimetersiffror för enkel avläsning. Varje tumstockssticka kontrolleras två gånger i produktionen med höghastighetskamera.
 • Meterstock Glasfiber G59

  Meterstock Glasfiber G59

  Meterstock tillverkad av glasfiberförstärkt polyamid, som ger ökad motståndskraft mot fukt. Metrisk gradering i svart på båda sidor och röda decimetersiffror. Ökad motståndskraft mot fukt. Foliepräglad gradering ger ökat skydd mot nötning. Typgodkänd enligt EU klass III.
 • Meterstock A59 Hultafors

  Meterstock A59 Hultafors

  Meterstock tillverkad av eloxerad aluminium med leder av galvaniserat stål. Metrisk gradering i svart på båda sidor. Bra motståndskraft mot fukt, värme och nötning. Eloxerad aluminium med leder av galvaniserat stål ger ökat skydd mot korrosion. Bra motståndskraft mot fukt, värme och nötning. Typgodkänd enligt EU klass III.
 • Slöjdmått SLM Hultafors

  Slöjdmått SLM Hultafors

  Med metrisk gradering. Bredd/tjocklek: 25/5 mm.
 • Stålskala STL Hultafors

  Stålskala STL Hultafors

  Stålskala i härdat rostfritt stål, med mattförkromad yta för att du skall slippa reflexer vid avläsning. Graderad med millimeter i överkant och halvmillimeter i underkant. Baksidan är blank. Tolerans ±0,3 mm.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00