Mät- och märkutrustning

 • Produkter 140
 • Visa Antal:
 • Meterstock G59 Hultafors

  Meterstock G59 Hultafors

  Meterstock tillverkad av glasfiberförstärkt polyamid, som ger ökad motståndskraft mot fukt. Metrisk gradering i svart på båda sidor och röda decimetersiffror. Ökad motståndskraft mot fukt. Foliepräglad gradering ger ökat skydd mot nötning. Typgodkänd enligt EU klass III.
 • Pica Dry Lyra

  Pica Dry Lyra

  Graphitepenna för märkning av svåråtkommliga ställen. Försedd med clips och stiftvässare.
 • Meterstock 59 Hultafors

  Meterstock 59 Hultafors

  Hultafors klassiker, ett måste för varje hantverkare. Traditionellt tillverkad av glasbjörk med led av svenskt stål, som möjliggör tunna stickor och en smidig meterstock. Metrisk gradering i svart på båda sidor med röda decimetersiffror. Typgodkänd enligt EU klass III. Skyddslackad med vattenbaserad lack för ökad motståndskraft mot smuts och fukt. Lederna är värmebehandlade, epoxylackerade och inoljade på tre punkter för att ge dem dess högklassiga egenskaper. Varje tumstockssticka kontrolleras två gånger i produktionen med höghastighetskamera.
 • Permanent markör

  Permanent markör

  Hållbar spets, förblir skarp och trycks inte in i pennan under press. Slitstark spets - akryl spets, idealisk för ojämna ytor som betong. Markören fungerar likväl efter 72 timmar utan kork. Sylus spets för användning på surfplattor och annan elektronisk utrustning med touch screen. För användning på betong, trä, metall, plywood och plast. Kan användas på ytor med olja, vätska eller smuts.Torkar snabbt - reducerar utsmetning på exempelvis plast. Smal och behändig design för lätt åtkomst i trånga utrymmen. Fäste - kan fästas på hjälmen, byxan eller pappersarket
 • Märkpenna Pica Ink

  Märkpenna Pica Ink

  Märkpenna med patenterad teleskåpspets för märkning av svåråtkommliga ställen samt genom hål ner till 1,5mm. Fungerar på de flesta material som ABS, PVC, PET, lamminat, gummi, metall, glas, sten och trä. Snabbtorkande och vattenfast. Försedd med clips.
 • Dry Graphite Lyra

  Dry Graphite Lyra

  Djuphålsmärkare med 2,8 mm tjockt grafitstift som standard. Spetsen är så lång (40mm) att man enkelt kommer igenom konsoler för t ex skruvhål. Passar också utmärkt som ersättare till timmermanspenna. Pennan levereras med ett grafitstift. Den trekantiga formen gör att den inte rullar iväg. För märkning på de flesta ytor/material t ex glatta ytor som kakel, klinker och glas mm. Fäster även på smutsiga och oljiga ytor. Stiftet matas lätt fram med enkelt tumgrepp. Hylsan är försedd med bältesclips för enkel förvaring i byxa eller verktygsficka. Vässare i änden av pennan.
 • Meterstock Novipro

  Meterstock Novipro

  10-delad meterstock. Tillverkad av björk. Ledbeslag tillverkade i A3 stål. EU Klass III. Mått: 244 x 16,7 x 2,47 mm.
  NOVIPRO
 • Vattenpass Ridgid 395 magnetiskt

  Vattenpass Ridgid 395 magnetiskt

  Gjuten aluminiumprofil med plastinlägg. Magnetsikt utmed hela anliggningsytans längd. Rörformade libeller 180-45-90°. V-spår för stabil anliggning mot rör. Lätta och kompakt, idealiskt för alla vanliga arbeten. Noggrannhet 1.2 mm/m.
 • Tumstock 61 Hultafors

  Tumstock 61 Hultafors

  En klassisk tumstock tillverkad av glasbjörk med led av svenskt stål, som möjliggör tunna stickor och en smidig meterstock. Gradering med svarta siffror på båda sidor, metrisk i underkant och engelsk tum i överkant. Skyddslackad med vattenbaserad lack för ökad motståndskraft mot smuts och fukt. Lederna är värmebehandlade, epoxylackerade och inoljade på tre punkter för att ge dem dess högklassiga egenskaper. Varje tumstockssticka kontrolleras två gånger i produktionen med höghastighetskamera.
 • Dry Reservstift Graphite Lyra

  Dry Reservstift Graphite Lyra

  Reservstift, grafit i smart behållare som är stöttålig när den ligger i verktygslådan. Lyras reservstift passar även i Pica Dry pennan. Grafitstiftet har hårdhetsgrad 2B, lite mjukare än en standardhård timmermanspenna, och fäster därmed bättre på fler underlag.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00