Start

/

Sökresultat för "manluckor"
Start

Kategorier

Visar resultat för "manluckor"


Sortera efter

Relevans

Antal per sida

20


Spirallindade planpackningar, Specmaflex

Spirallindade planpackningar, Specmaflex

Specmaflex kännetecknas av dess mycket goda tätningsegenskaper och goda återfjädring, vilket erbjuder klara fördelar jämfört med konventionella packningar, t.ex i flänsförband som utsätts för vibrationer eller där spänningar uppstår p.g.a stora temperaturväxlingar.
Specmaflex är dessutom utblåsningssäkra och kan med fördel användas som universalpackning inom process-, kärnkraft- och petrokemisk industri.
Materialbeskrivning: Specmaflex typ FSP 4 består av ett tätningselement av profilerat stålband SS316L, som spiralindats med en remsa av mjuk fyllning och punktsvetsats in- och utvändigt. Packningarna levereras som standard med 4,5 mm tjocka tätningselement och 3,0 mm tjocka stödringar.
Användningsområde: Specmaflex typ FSP 4 är lämplig för praktiskt taget alla förekommande media upp till +650°C. Exempel på vanliga användningsområden är rörflänsar, ventilbröst, tryckkärl, manluckor etc.
Max drifttemperatur: max +650°C med fyllning av expanderad grafit, max +260°C med fyllning av PTFE med höga tryck och temperaturer.

Lucköppnare RHB

Lucköppnare RHB

Lätt och smidig Lucköppnare som är praktisk att använda om man inte öppnar luckor dagligen. Kan även användas som brytspett då handtaget är format som ett spett. Nyckelgreppet är T-format.
  • Art. nr.7037890
  • Längd750 mm
  • Synonymerlocköppnare, spettkrok, däxel
  • Leverantörs Art. nr.2507037890