×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

Luft/Luft värmepumpar

 • Produkter 26
 • Visa Antal:
 • Luftvärmepump Compress 7000 AA

  Luftvärmepump Compress 7000 AA

  Luft/luft värmepump med avgiven värmeeffekt upp till 6,5kw. Inverterstyrd mellan 0,9 - 6,5 kw värmeeffekt. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Denna artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Luftvärmepump Climate 6100i

  Luftvärmepump Climate 6100i

  För hus med direktverkande elvärme eller fritidshus. Climate 6100i är A++ med köldmediet R32 och har ett smart system för energibesparing där inverterteknik justerar värmeeffekten efter behovet. Du får precis den mängd värme som behövs för stunden och längre livslängd eftersom färre start och stopp minskar slitaget. Observera att höjden på innedelen endast är 249 mm hög och passar då enkelt ovanför ytterdörren. Som tillval kan 6100i förses med wifi-modul.
  BOSCH
 • Droppskål

  Droppskål

  Effektiv avledning av kondensvatten. Tillverkad av uv-beständig och frosttålig plast. Passar Bosch markstativ rsk 6250590 och väggstativ rsk 6250591 för luft/luft värmepumpar.
  BOSCH
 • Wi-FI Modul AA

  Wi-FI Modul AA

  Fjärrstyrning via smartphone app. WiFi-modulen gör det möjligt att fjärrstyra luftvärmepumpen från appen WiHeat i telefonen. Modulen monteras i värmepumpen och ansluts med någon av de medföljande kablarna till Flash-porten.
  BOSCH
 • Luftvärmepump Climate 8100i

  Luftvärmepump Climate 8100i

  För hus med direktverkande elvärme eller större fritidshus. Climate 8100i är A+++ med köldmediet R32 och har ett smart system för energibesparing där inverterteknik justerar värmeeffekten efter behovet. Du får precis den mängd värme som behövs för stunden och längre livslängd eftersom färre start och stopp minskar slitaget. Observera att höjden på innedelen endast är 249 mm hög och passar då enkelt ovanför ytterdörren. Som tillval kan 8100i förses med wifi-modul.
  BOSCH
 • Luftvärmepump climate 9100i

  Luftvärmepump climate 9100i

  Luft/luftvärmepump med köldmediet, R32. Med en avgiven värmeeffekt på hela 8,5 kW, kombinerat med en optimerad luftriktare,klarar den att värma stora ytor utan problem. Perfekt för större hus med öppen planlösning. Håller högsta energiklass, A+++. Som tillval kan 9100i förses med wifi-modul.
  BOSCH
 • Fjärrstyrningsmodul IP Gateway

  Fjärrstyrningsmodul IP Gateway

  Styr din Climate 6100i / 8100i & 9100 luft/luftvärmepump när som helst och var som helst, med appen Homecom Easy via smartphone app. IP Gateway, G 10 CL-2, gör detta möjligt, den monteras i värmepumpen och ansluts med någon av de medföljande kablarna till Flash-porten.
  BOSCH
 • Väggstativ till luft/luft

  Väggstativ till luft/luft

  Väggstativ i plåt, passar Bosch luft/luft värmepumpar.
  BOSCH
 • Markstativ till luft/luft

  Markstativ till luft/luft

  Markstativ i plåt, passar Bosch luft/luft värmepumpar.
  BOSCH
 • Luftvärmepump Panasonic LZ

  Luftvärmepump Panasonic LZ

  LZ’s design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonic modell.Är effektiva och pålitliga även vid utomhustemperaturer så låga som -35 °C.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
 • Luftvärmepump Panasonic NZ

  Luftvärmepump Panasonic NZ

  NZs design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonicmodell. Till exempel är rörstorleken den samma som på den äldre modellen. Fästena bakomvärmepumpen behöver inte heller bytas och innedelens mått gör attplaceringen kan behållas. Nya funktioner som underhållsvärme, möjlighet till fjärrstyrning, bättre luftrening och timerinställning. Drift ner till -35 °C.Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
 • Luftvärmepump Panasonic CZ

  Luftvärmepump Panasonic CZ

  Funktionerna hos Pansonics CZ gör att den passar för sommarhus.Tack vare +8/+10 gradersfunktionen kan man hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi. Går även att få en skön svalkaunder de sommaren. Drift ner till -25 °C.Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00