• Produkter 39
 • Visa Antal:
 • Brandtejp Novipro

  Novipro brandtejp används för brandtätning av plaströrsgenomföringar i brandcellsbegränsningar upp till brandklass EI 60.
  NOVIPRO
 • Brandfog Novipro

  Novipro Brandfog för brandtätning är en värmesvällande fogmassa för brandtätning av kabel-, ventilation- och rörgenomföringar, till exempel Pex rör-i-rör, VP-rör, Alupexrör. Kan även användas för brandfogning mellan brandcellsskiljande byggnadsdelar.Brandteknisk klass: Brandtätning EI 60, Brandfogning EI 120. CE-godkänd.
  NOVIPRO
 • Brandtejp på rulle Novipro

  Används för brandtätning av plaströrsgenomföringar i brandcellsbegränsningar upp till brandklass EI 60. Novipro brandtejp på rulle/löpmeter kan du enkelt enligt bifogad instruktion kapa till i rätt längd för önskad rördiameter.
  NOVIPRO
 • Brandmanschett Novipro

  Novipro Brandmanschett används för brandtätning av brännbara rör som går igenom brandcellsskiljande väggar och bjälklag i brandklass upp till EI 120.
  NOVIPRO
 • Brandtejp Novipro

  Novipro brandtejp används för brandtätning av plaströrsgenomföringar i brandcellsbegränsningar upp till brandklass EI 120.
  NOVIPRO
 • Brandacrylat Tangit FP430

  Rökogenomtränglig och mycket brandhämmande akryltätning för sprickor, skarvar och hål i väggar och tak. Lätt att applicera och kan målas. Brandskydd i minst 180 minuter. För fogar upp till 10 mm.
 • Brandsilikon FP410 Tangit

  1-komponent elastisk brandsäker och rökogenomtränglig silikon. För brandsäker tätning av dilatationsleder och byggnadstekniska fogar mellan väggar och golv. Kan användas på material så som betong, glas, metall och murverk. Är brandsäkert och röksäkert i minst 240 minuter. Förblir elastisk och är UV- och åldersresistent. För fogar upp till 25 mm.
 • Brandtätningshylsa AWM III för plaströr

  Brandtätningshylsa vid genomföring av plaströr för utanpåliggande montage vid renovering både för tak och väggar. Observera att det krävs 2 brandtätningshylsor vid varje rörgenomföring i vägg och 1 i valv. Lämpar sig även för fuktiga miljöer. Det är möjligt att fästa flera brandtätningshylsor sida vid sida utan avstånd. Brandtätningshylsan fästes i de fyra flikar vid hylsans ytterkanter. Dessa flikar kan vikas vilket innebär att montering kan utföras utan skruvar om gapet mellan röret och väggen tätas. Det är tillåtet att montera överdimensionerade brandtätningshylsor (upp till 3 storlekar större). I kombination med Tangit FP430. EI 180, Swedcert.
 • Etikett brandskydd Novipro

  Novipro Brandskyddsetikett för uppmärkning vid montering av Novipro Brandtejp.
  NOVIPRO
 • Brandfogmassa FP440 Tangit

  Damm och fiberfri montering (till skillnad från murbruk eller mineralull). Brandfogsmassan för tätning av cirkulära håligheter i gipsskivor runt icke brännbara rör eller enstaka kablar. Snabb och lätt att använda. Mycket dryg och extremt rökogenomtränglig. Brandsäker i minst 90 minuter. För fogar upp till 25 mm.
 • PU-skum FP100 Tangit

  1-komponentsskum för hålrum mellan väggar och golv, fogar mellan byggelement, dörrar och fönster. Kan även användas för att fylla diverse småöppningar. Värme och ljudisolerande. Väldigt dryg, en tub ger cirka 40 liter. Ljusgrön färg. Observera att detta skum endast kan appliceras med PU-Skum pistol (3833665). Pistolen måste rengöras efter användning med rengöringsvätska för PU-skum pistol (3833666).
 • Brandmanschett MKII för plaströr

  Endast en brandmanschett per genomföring. För rörgenomföringar i väggar och tak med brandskyddskrav. Snabb och lätt montering, inga verktyg krävs. Applicering görs utan borrning eller dylik fixering. Manschetten ger ett garanterat skydd mot eld, rök och buller. I kombination med Tangit FP430 eller FP550 + FP800. EI90, Swedcert.
leverantorer_2018/leverantorer_2019/danfoss_footbanner_1170x240.jpg
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00