• Produkter 22
 • Visa Antal:
 • Fläktkonvektor PCW

  För vägg eller takmontage, för uppvärmning alternativt kylning. Lätt demonterbarthölje i lackerad galvaniserad plåt. Tystgående tvärströmsfläkt med fläkthjul i aluminium direkt monterat på motoraxeln. Motor 230V 1-fas med tre fläkthastigheter. Vattenbatteriet består av kopparrör med alminiumlameller, anslutning 15 med invändig gänga. Anslutningarna är placerade på vänster sida, framifrån sett. Konvektorn är försedd med fast monterad kondensvattenlåda. Angiven effekt gäller vid 50/44 +20 °C. Eurovent-märkt. Färg: vit RAL9003, NCS0500.
  FRICO
 • Fläktkonvektor PFW

  För väggmontage med låg ljudnivå. Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt, front i lackerad aluminiumplåt. Produkten är anpassad för lågtempererade värmesystem och passar utmärkt med värmepump som värmekälla. Anslutning DN15 på baksidan, två PEX-slangar längd 0,85 meter medföljer. Godkänd för våta rum, IP23. Anslutningsspänning 230 V~ med sladd och stickpropp, två fläkthastigheter. Angiven effekt gäller vid 55/45 +20 °C. Färg frontplåt RAL 9016 NCS 0500.
  FRICO
 • Fläktkonvektorer SL/SLS-DC

  Fläktkonvektor för effektiv uppvärmning/kylning. Användningsområden: en serie fläktkonvektorer med den senaste tekniken och de minsta byggmåtten på marknaden. Fläktkonvektorn är utrustad med BLDC lågenergimotor och fullautomatisk temperaturreglering och kan användas för uppvärmning alternativt kylning. Konvektorn kan monteras på vägg eller i tak (undantaget SLS som för kylning inte ska takmonteras). Stilren design och extremt små byggmått gör att SL/SLS smälter in i de flesta miljöer.
  FRICO
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00