×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av vvscentrum.se.
Tillbaka

VVS Centrum eShop – många smarta funktioner

Välkommen till VVS Centrum eShop, butiken som är öppen även när vi har stängt. Här kan du handla när du vill, både från datorn, surfplattan och mobilen. Allt för att förenkla din vardag och underlätta din affär.

 

Tydlig produktinformation och dokumentation

I VVS Centrum eShop presenterar vi produkterna på ett tydligt och överskådligt sätt. På många av våra artikelsidor hittar du bilder, detaljerad information om egenskaper, teknisk dokumentation, klassificeringar/märkningar och saldoinformation. Du ser allt i realtid, både på centrallager och i butiker. Givetvis ser du som inloggad även dina rabatter. Du kan också se relevanta reservdelar och tillbehör för den artikel du är intresserad av.

 

Enkelt att söka och hitta rätt

Att hitta det du söker i VVS Centrum eShop är enkelt. Den smarta sökmotorn föreslår relevanta sökord och ger mer specifika sökträffar när du letar efter något speciellt. Dessutom får du relevanta rekommendationer och förslag på passande produkter.

 

Det är också enkelt att navigera på sajten mycket tack vare att du hela tiden har åtkomst till översiktsmenyn. Den fälls ut så fort du klickar på fliken Sortiment. Därifrån kan du sedan ta dig direkt till önskat område.


Du kan också i överkant se sökvängen och därmed enkelt ta dig tillbaka till föregående steg i din navigering, om så önskas.

 

Lika bra på stora och små skärmar

VVS Centrum eShop fungerar lika bra oavsett om du använder datorn, mobilen eller surfplattan. Vi har anpassat informationssökning och köpflöde så att det fungerar smidigt, både på små och stora skärmar.

 

Ytterligare fördelar

Du kan också spara varukorgar som du önskar använda igen, samt skapa offerter att skicka direkt till kund. Du har möjlighet att lägga upp flera olika leveransadresser och att specifiera ett önskat leveransdatum. Ditt företags användare administerar du på egen hand.
 

Redan eShop-kund?

Om du har ett eShop-konto hos oss så är det bara att logga in och börja handla. Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du begära ett nytt. Inloggningsrutan hittar du uppe till höger på sidan.

  

Kund hos oss, men saknar eShop-inloggning?

Vänta inte – fyll in en ansökan här.

 

Läs mer om VVS Centrum eShop i nedan broschyr eller online.

VVS Centrum Skandinavien / Råsundavägen 15 / 169 67 Solna / 08-705 88 00 / e-Post: info@vvscentrum.se