×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

Skydd

 • Produkter 30
 • Visa Antal:
 • Skyddshandske Maxiflex Ultimate

  Skyddshandske Maxiflex Ultimate

  Överlägsen slitstyrka, 360° andningsaktivitet, 15% tunnare än kopiorna, Silikonfri Marknadens bästa handske för precisionsarbete i torra miljöer. Överlägsen slitstyrka. Fingertoppsdoppad, stickad handske i nylon/lycra med patenterat mikroskumöverdrag av nitril.360° andningsförmåga, vilket gör den till handsken med bäst andningsförmåga på marknaden idag.
 • Skyddsglasögon Space Clear Novipro

  Skyddsglasögon Space Clear Novipro

  Novipro Skyddsglasögon har justerbara bågar och klart glas tillverkat i polykarbonat (slagtålig). Tillverkade och CE-godkända enligt EN 166:2001.
  NOVIPRO
 • Andningsskydd med ventil Novipro

  Andningsskydd med ventil Novipro

  Novipro Andningsskydd med ventil. Skyddsnivå FFP2 NR D. Filtrerande andningsskydd, masker för engångsanvändning. Användningsområde: slipning av t.ex. trä, metall, sten, plast och bly-kopparfri målning samt sprutmålning av vattenbaserade färger. Tillverkade och godkända enligt EN149:2001+A1:2009. 10-pack.Skyddsnivåmärkning: FFP2 NR D: Låg till medeltoxiska fasta och flytande aerosoler.
  NOVIPRO
 • Montagehandske 9105 Tegera

  Montagehandske 9105 Tegera

  Syntetläderhandske, ofodrad, 0,5 mm Microthan®, polyester, Cat. II, svart, grå, gul, förstärkt pekfinger, kromfri, kardborre, för finmonteringsarbeten
 • Skyddsglasögon Uvex I-Vo klar lins Novipro

  Skyddsglasögon Uvex I-Vo klar lins Novipro

  Novipro Uvex I-Vo skyddsglasögon har en ergonomisk och sportig design. Skyddsglasögonen ger en tätslutande passform med ett bra skydd. Linserna är tunna och ger en väldigt hög optisk kvalitet, minimerar ljusbrytningen. Med mjuka komponenter runt känsliga delar (näsa, panna och öron) tillförsäkras maximal komfort under hela bärtiden. Linsvinkeln och skalmlängden är justerbar för att passa alla. Polykarbonat klar lins. Den unika Supravision HC-AF-tekniken gör det möjligt att tillämpa en beläggning som gör linsen extremt reptålig på utsidan och permanent imfri på insidan. UV 2-1.2. Uvex supravision HC-AF. UV 400. Skyddsklass EN 166, klass F och EN 172.
  NOVIPRO
 • Hörselskydd EAR Classic Propp

  Hörselskydd EAR Classic Propp

  Dispenserbox med öronproppar i PU. Parvis förpackade i askar. Proppen rullas ihop och förs in i örat och fyller sedan långsamt ut örongången för ett tätt skydd. SNR 28 / H:30 M:24 L:22.
 • Knäskydd

  Knäskydd

  För byxor med knäfickor. Lätt och smidigt skydd av "gel-foam". Materialet är vattenavvisande, ger inget genomslag och fördelar belastningen. Gel-Soft Super Pro.
 • Arbetshandske skärsydd Novipro

  Arbetshandske skärsydd Novipro

  Novipro skärsyddshandske 2131-1, grå, i polyten 50%, glasfiber 13% och nylon 37%. Innerhand och fingertoppar doppade i PU. Skärmotstånd 5 av 6. För arbeten där skydd mot högt skär- och nötningsmotstånd krävs. EN420, EN4543.
  NOVIPRO
 • Svetshandske 130 Tegera

  Svetshandske 130 Tegera

  Svets- och värmehandske, ofodrad, 0,7-0,8 mm getnarv, Cat. II, vit, gul, tål kontaktvärme upp till 100°C, förstärkt pekfinger, förstärkta sömmar, för allroundarbeten
 • Hörselkåpa WS alert Peltor

  Hörselkåpa WS alert Peltor

  Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex.
 • Hörselkåpa Optime 2P3E Peltor

  Hörselkåpa Optime 2P3E Peltor

  Hjälmfäste. Slitsfäste med snabbmontering utan verktyg. Arbets-, luftnings- och parkeringsläge. Fäste för visir. Ökad dämpning, framförallt för lägre frekvenser. Tätningsringarna har fyllts med en kombination av vätska och skum. Lämplig i miljöer med tyngre industribuller eller entreprenadmaskiner och i lantbruksarbete. I övrigt se adaptertabell för hjälmar i Skyddakatalogen. Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.
 • Arbetshandske 7620 Novipro

  Arbetshandske 7620 Novipro

  Novipro arbetshandske 7620 med innerhand i getnarv och ovanhand i strech-spandex. Smidig handske i mjukt och slitstarkt material som andas. För lättare allround-arbeten. EN420, EN388.
  NOVIPRO
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00