Start

/

Affärsområden

/

Industri
Affärsområden

Lösningar för process-, gruv och verkstadsindustri.

Industri

Inom industrin måste flöden och styrning fungera friktionsfritt, i tuffa miljöer med snabbt tempo. Samtidigt behöver det finnas utrymme för flexibilitet. Vi har produkterna du behöver, samt att vi kan bistå med stöd och smarta lösningar.

Dahl Industri ingår i Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vvs. Här finns hög branschkompetens och över 100 års erfarenhet av produkter för olika behov. Vi vänder oss till dig inom industrin, vare sig du jobbar inom gruvindustrin, process- och verkstadsindustrin eller energibranschen.

Komplett sortiment för industrin

Hos oss finns ett komplett sortiment av produkter för industrin; både för underhåll och nyproduktion.

• Marknadens bredaste utbud av rör och rördelar (både kolstål och rostfritt)

• Ventiler och mätinstrument

• Sprinkler och brandskydd

• Fästteknik

• Verktyg och förbrukningsvaror

Sortimentet innefattar både ledande varumärken och våra egna produkter. Allt noga utvalt för att uppfylla höga kvalitetskrav och ge dig prisvärda, funktionella lösningar. Alla våra leverantörer måste vara certifierade enligt ISO9001 och tillverkningen ska ske enligt Tryckkärlsdirektivets kriterier, PED.

Vi erbjuder industrin smarta tjänster och lösningar

• Effektiva logistiklösningar som kan anpassas efter olika behov

• Kompetent och personlig service i butik

• Stöd i egenskap av projektpartner

• Tjänster som målning, kapning, slipning och rillning – allt för att effektivisera ditt arbete

• Snabb service med reservdelar, via e-tjänst eller butik

• Certifiering med unik märkning och spårbarhet. Hos oss får du chargenumret även på fakturan.

Leveranstrygghet

Trygghet är något som genomsyrar hela produktionskedjan. Oavsett plats och tid på dygnet. Att rätt produkter finns tillgängliga vid rätt tidpunkt är av största vikt för våra kunder och därför är tillgänglighet ett prioriterat arbetsområde för oss, där vi ständigt jobbar med att bli ännu bättre. Det gäller även sortimentsutbudet och produkternas geografiska tillgänglighet. Våra butiker anpassar sitt sortiment kontinuerligt för att möta behoven hos de kunder som finns i området, med följden att olika butiker har olika sortiment. När du är inloggad på dahl.se kan du se vilka artiklar och antal som finns i respektive butik.

Utöver våra butiker, som finns över hela Sverige, har vi också ett stort centrallager i Järfälla. Därifrån kan du beställa varor ur ett omfattande sortiment, för leverans dagen efter. Beställningen gör du via dahl.se, EDI, i butik eller genom att ringa en av våra säljare. Vi levererar dagligen till drygt 2 300 orter runt om i Sverige, samt till alla våra butiker.

Vill du veta mer om våra olika logistiktjänster? Läs mer här.

Snabb service och support

Vi finns med som en kompetent och pålitlig partner i dina industriprojekt. Alltid med snabb service och support, när du än behöver oss. Vi bistår dig från den första offerten till projektets avslut, genom att erbjuda bästa möjliga pris och kvalitet. Vi har även tillgång till kompetens inom både juridik och ekonomi, för dig som behöver det. På så sätt kan du fokusera på projektets kärnverksamhet.

Välkommen att anlita Projektkontoret Industri! Vi hjälper gärna till att svara på frågor eller komma med förslag på lösningar.

Telefon: 063-16 11 96

E-post: dahlindustri@dahl.se