Start

/

Affärsområden
Start
Affärsområden
Affärsområden

Affärsområden

Under var och ett av våra affärsområden finner ni relevant information, tjänster, produkter m.m.
VVS_mobile
Produkter för alla flöden, från vatten till värme och gas.

Vvs

Vvs är ett nyckelområde i vårt moderna samhälle, och omfattar allt från sanitet till värme och vatten. Det är även Dahls största verksamhetsområde. Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av vvs-produkter och specialistkompetens samt smarta tjänster och lösningar. Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag inom vvs. Här finns hög branschkompetens och över 100 års erfarenhet av produkter för olika behov. Vi vänder oss till dig som är professionell vvs-installatör, vare sig du är egenföretagare eller jobbar med större företag och/eller entreprenader. Dessutom erbjuder vi produkter och tjänster inom Mark & va, Kyla, Fastighet, Verktyg och förbrukningsvaror.
Mark_och_VA_mobile
Lösningar för entreprenad- och anläggningsprojekt.

Mark & va

I bygg- och anläggningsprojekt behövs lösningar som optimerar allt från miljö till teknik och ekonomi. Mark & va är Dahls näst största verksamhetsområde. Vi har produkterna du behöver, samt att vi kan bistå med stöd och smarta lösningar. Dahl Mark & va ingår i Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vvs. Här finns hög branschkompetens och över 100 års erfarenhet av produkter för olika behov. Vi vänder oss till dig som arbetar professionellt med Mark & va, inom entreprenad eller infrastrukturprojekt. Dessutom erbjuder vi produkter och tjänster inom vvs, som är vårt största verksamhetsområde, samt Kyla, Fastighet, Verktyg och förbrukningsvaror.
Verktyg
Produkter för alla hantverkare.

Verktyg och förbrukningsvaror

Snabb och enkel tillgång till rätt verktyg och förbrukningsvaror är centralt för dig som är hantverkare. Med Dahls breda utbud täcker du behovet, oavsett verksamhetsområde. Du kan även hyra verktyg för tillfälliga behov, per dag eller vecka.
Kyla
Produkter för industri, komfort och kommersiellt bruk.

Kyla

Att kunna tillgodose behovet av kyla är helt avgörande för många verksamheter. Flöden och styrning måste fungera, liksom löpande underhåll och service. Vi har produkterna du behöver, samt att vi kan bistå med stöd och smarta lösningar.
Industri
Lösningar för process-, gruv och verkstadsindustri.

Industri

Inom industrin måste flöden och styrning fungera friktionsfritt, i tuffa miljöer med snabbt tempo. Samtidigt behöver det finnas utrymme för flexibilitet. Vi har produkterna du behöver, samt att vi kan bistå med stöd och smarta lösningar. Dahl Industri ingår i Dahl Sverige AB, Sveriges ledande handelsbolag inom vvs. Här finns hög branschkompetens och över 100 års erfarenhet av produkter för olika behov. Vi vänder oss till dig inom industrin, vare sig du jobbar inom gruvindustrin, process- och verkstadsindustrin eller energibranschen.
Fastighet_mobile
Produkter för daglig service, renovering och nybyggnation.

Fastighet

Inom fastighetsbranschen är bekvämlighet, trygghet och säkerhet avgörande för både individ och verksamhet. Här måste allt fungera; från daglig skötsel och underhåll till service och totalrenovering. Vi har produkterna du behöver, samt att vi kan bistå med stöd och smarta lösningar.