Start

/

Dahlguiden

/

Geberit Acanto WC med TurboFlush spolningsteknik
Dahlguiden

Geberit Acanto WC med TurboFlush spolningsteknik

Geberit Acanto är en nyhet i sortimentet. En klassisk och elegant toalett som erbjuder enastående grundlig och tyst spolning tack vare TurboFlush spolningsteknik. 

Den inre geometrin hos Geberit Acanto WC med TurboFlush-teknik är hydrauliskt optimerad för ett extremt bra spolningsresultat. Den spiralformade inre geometrin leder vattnet med högsta precision. Det eliminerar behovet av en andra spolning och gör rengöringen så mycket enklare, vilket också den rengöringsvänliga glasyren KeraTect hjälper till med. 

Till Geberit Acanto WC >>

Geberit Acanto

Geberit Duofix inbyggnadsfixtur och Ifö Spira vägghängd WC

Inbyggnadsfixturen Geberit Duofix har installerats i miljontals badrum världen över - kombinera med en vägghängd toalett ur Ifö Spira-familjen så har du en svårslagen kombination.

Geberit Duofix genomgår grundliga tester som säkerställer tillförlitlighet och säkerhet. Det finns inga dolda skarvar som kan läcka, installationen är enkel och underhåll och service sker genom servicetunneln bakom spolplattan. Vi garanterar dessutom tillgång till reservdelar i hela 50 år. 

Ifö Spira-familjen finns i tre vägghängda modeller som alla är Rimfree - helt utan spolkant. Det gör dem hygieniska och enkla att rengöra vilket också glasyren Ifö Clean hjälper till med. Ifö Spira bildar en perfekt kombination med Geberit Duofix inbyggnadsfixtur.

Till Ifö Spira >>
Till Geberit Duofix inbyggnadsfixtur >>

Geberit Duofix

Geberit Duofix TEK – ett säkert val bakom väggen

Geberit Duofix TEK har en fabriksmonterad tätningsmanschett som limmas in i väggens tätskikt och säkerställer en helt vattentät installation.

Duofix TEK monteras mellan reglar i vägg och man får då en hel och slät vägg istället för en installationsvägg. Fixturen är enkel att montera och det är lätt för plattsättaren att ansluta tätskikt och sätta kakel. Cisternen är utbytbar inifrån badrummet utan att tätskiktet behöver brytas eller skadas. Samtliga Sigma spolplattor passar till och reservdelar håller vi i 50 år.

Till Duofix TEK >>
Till Sigma spolplattor >>

Geberit TEK Still - 04 Faerdigt badeværelse v01
Geberit TEK Still - 01 Duofix Installeret v01Geberit TEK Still - 03 Stofpakning Installeret v01

Geberit Mapress-sortimentet breddas med Mapress Therm

Den nya Geberit Mapress Therm är en korrosionsbeständig och kostnadseffektiv lösning för slutna värme- och kylkretsar – för tillämpningar där fukt inte alltid kan undvikas. 

Mapress Therm passar för många industriella tillämpningar som tryckluft, inerta gaser och undertryck. Det passar också för byggnadsinstallationer för värmerör i golv, till värmefördelare och radiatorer. Mapress Therm är även lämpligt för solvärmesystem och fjärrvärme och i anläggningar med risk för kondens och därmed korrosion. Det lämpar sig utmärkt till springleranläggningar (d22-d54), där elförzinkade rör inte längre tillåts enligt gällande regler. Mapress Therm har orange märkning och är även märkt med symbolen för ”icke drickbart vatten” på kopplingar och rör.

Till Mapress Therm >>

Geberit Mapress-sortimentet

Läs mer