Start

/

Dahlguiden

/

Ny golvstående toalett från Ifö med TurboFlush spolningsteknologi
Dahlguiden

Ny golvstående toalett från Ifö med TurboFlush spolningsteknologi

Ifö Spira Art 6250 är det senaste tillskottet till Spira-familjen.

Den kombinerar toppmodern spolning med elegansen i nordisk design och produceras lokalt i Norden. Ifö Spira Art 6250 har den unika spolningsteknologin TurboFlush som ger en kraftfull men ändå väldigt tyst spolning.

Ifö Torbo Flush

TurboFlush som ger en kraftfull spolning och överlägsen renhet i en asymmetrisk invändig geometri, helt utan spolkant. TurboFlush spolar dessutom mycket tyst vilket ger en lugn och behaglig badrumsmiljö för alla. Den tysta spolningen är särskilt uppskattad under nattliga toalettbesök. 

Ifö WC

Ifö Spira Art 6250 har minimalistisk design som är inspirerad av naturen med sina rena former. Toaletten har den välkända glasyren Ifö Clean som ger enkel rengöring och förbättrad hållbarhet. Modellen bygger vidare på Ifös långa tradition av vattenbesparande toaletter – fyra liter för en stor spolning och två för en liten. 

Toaletten levereras med en hårdsits i sandwichutförande som har den senaste teknologin och erbjuder enkel installation, QuickRelease och mjukstängning. Det finns även möjlighet att köpa till en sits med överlappande design om man föredrar det.

Till Ifö Spira Art >>

Ifö WC

Ifö Option – ett brett utbud av speglar och spegelskåp 

Speglarna i Ifö Option serien finns i en mängd varianter – här finns något för badrum av alla typer och storlekar.  

Ifö Option Plus Square kan fås med en ram i tidlös aluminium eller trendigt mattsvart i storlekar från 40 till 160 cm. Det är en premiumspegel med varmt ljus från två ljuskällor. Ljuset är dimbart genom en touchknapp på spegelns undersida. En uppvärmd spegelyta förhindrar att imma bildas efter ett varmt bad eller en dusch. Funktionen stängs av automatiskt efter 30 minuter för att inte förbruka el i onödan.  

Ifö Option Round har både direkt och indirekt belysning och en touchströmbrytare med dimmerfunktion samt integrerad minnesfunktion. Option Round finns i fyra storlekar med diameter 50, 60, 75 och 90 cm. 

Ifö Option Oval har måtten 60x80 cm och kan monteras antingen vertikalt eller horisontellt och kan enkelt ändras om man skulle vilja. Spegeln har integrerad indirekt belysning som ger spegeln en svävande känsla.  

Ifö Option Basic Square har integrerad LED-belysning i ovandelen av spegeln och finns i två höjder och nio bredder. 

Ifö speglar

Spegelskåpen i Ifö Option-serien sträcker sig från lite lyxigare varianter med en stor mängd funktioner till de enklare som erbjuder förvaringsutrymme och en utmärkt spegelyta. 

Ifö Option Plus spegelskåp finns i fyra bredder: 60, 75, 90, 120 cm och har dubbelsidiga, mjukstängande spegeldörrar och spegelglas på skåpets sidor samt insidans bakstycke. LED-belysning, justerbara glashyllor, eluttag och flera andra detaljer gör spegelskåpet till en premiummodell. 

Ifö Option spegelskåp finns i två bredder 60 och 90 cm. Det har dubbelsidiga, mjukstängande spegeldörrar och spegelglas på skåpets sidor samt LED-belysning och eluttag. 

Ifö Option Bas finns både med och utan LED-belysning. Dubbelsidiga spegeldörrar och flyttbara glashyllplan gör skåpet användarvänligt. 

Ifö 1
Ifö 2Ifö 3