Start chevron_right Dahlguiden chevron_right Vilken termostat passar bäst till ditt projekt? chevron_right

Vilken termostat passar bäst till ditt projekt?

Elegant termostat till handdukstorken i badrummet eller en robust termostat för skolbyggnaden. Vi har termostater för alla typer av byggnader och applikationer.

TRV Nordic

TRV Nordic är en självreglerande termostat med inbyggd givare i nordisk design.

- Lägre underhållskostnader och problemfri funktion tack vare en hög ställkraft från det vätskefyllda sensorelementet

- Temperaturbegränsning- inställda min- och maxtemperaturer

- Nordisk design - termostaten är enkel att hålla “smutsfri” tack vare sitt solida hölje.

TRV Nordic begränsad >>

TRV Nordic

TRV 300

TRV 300 termostaterna har inbyggd eller lös givare och finns i flera olika utföranden.

- Lägre underhållskostnader och problemfri funktion tack vare en hög ställkraft från det vätskefyllda sensorelementet

- Temperaturbegränsning- inställda min- och maxtemperaturer

- Finns med lös givare

TRV 300 standard >>

TRV 300

Halo B

Vandal- och stöldskyddad termostat Halo-B är självreglerande och monteras på radiatorventiler och är pålitliga, noggranna och hållbara. Speciellt utformad för användning i offentliga byggnader, som till exempel sjukhus, skolor och träningslokaler. Halo-B kombinerar hög precision med modern cylindrisk design.

Halo B >>

Halo B

Eclipse Termostatventiler

Eclipse är en termostatventil med automatisk flödesbegränsning. Den har en unik, integrerad flödesbegränsare som förhindrar överflöde. Flödet begränsas automatiskt med en enkel vridning, varvid inställt flöde inte överskrids oberoende av tryckvariationer i systemet inom sitt arbetsområde. Finns även i blyfritt utförande, Eclipse ZERO.

Eclipse DN10 rak >>

Eclipse Termostatventiler

Calypso TRV-3

Calypso TRV-3 är en termostatventil med förinställning. Det är en robust och flexibel ventil som i huvudsak används på radiatorer i värmesystem.

Calypso DN10 rak >>

Calypso TRV-3.jpg

Företagsfakta

Vi på IMI Hydronic Engineering hjälper våra kunder att optimera vvs-system för att skapa rätt inomhusklimat med minsta möjliga energiomsättning genom att erbjuda produkter, teknisk support och hydronisk kunskap. Vi hette tidigare TA (Tour & Andersson) och i Sverige är vi mest kända för våra injusteringsventiler och PRK-kopplingar. År 2011 gick TA samman med det schweiziska företaget Pneumatex och det tyska företaget Heimeier och bildande TA Hydronics som några år senare blev IMI Hydronic Engineering. Med dessa tre starka företag i koncernen kan vi nu erbjuda produkter och lösningar för injustering, rumstemperaturreglering, tryckhållning, avgasning och smutsavskiljning. Förutom våra produkter håller vi också utbildningar om hydroniska system, injustering och tryckhållning. IMI Hydronic Engineering ägs av den internationella industrikoncernen IMI plc som är noterad på Londonbörsen.