Start

/

Dahlguiden

/

MILWAUKEE® PACKOUT™
Dahlguiden

MILWAUKEE® PACKOUT™

Genom att designa batteridrivna verktyg utan kompromisser, gör MILWAUKEE® arbetsplatsen säkrare och mer produktiv varje dag.

Idag finns det över 290 batteridrivna verktyg i MILWAUKEES M18™-plattform och över 115 batteridrivna verktyg i M12™, vilket eliminerar besvär och sladdkrångel på arbetsplatsen. MILWAUKEE® har revolutionerat verktygsmarknaden med lanseringen av sitt MX FUEL™-sortiment, som avlägsnar behovet av bensindrivna maskiner på arbetsplatsen med lanseringen av nyckelprodukter så som 350 mm kapmaskin och batteridrivna bilningsmaskin. 

Sättet att förvara och organisera sina verktyg och tillbehör har genomgått få innovationer genom åren, vilket har fått användare att själva anpassa sin utrustning för att den bättre ska möta deras behov. Genom att ta sig tid att förstå användares behov har MILWAUKEE® utvecklat PACKOUT™ förvaringssystem från grunden så att användarna kan anpassa sin förvaring av verktyg och förnödenheter till varje jobb. Detta har banat väg för innovativa lösningar, som till exempel PACKOUT™-förvaringsboxar, sortimentboxar, verktygslådor och väskor. MILWAUKEE® fokuserar på att skapa innovativa lösningar som hjälper användare att arbeta säkert och förbli maximalt produktiva på arbetsplatsen. 

PACKOUT™ förvaringssystem ger dig möjligheten att helt anpassa din förvaring för att passa dina behov på arbetsplatsen. Med över 110 möjliga lösningar finns det lösningar för alla yrkesgrupper. 

Spana in sortimentet inom PACKOUT™ nedan.

Packout Walk Square
PACKOUT Radio--App 3PACKOUT Radio--App 3
PACKOUT RANGE