×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Larm-, och övervakningssystem (63)

 • Produkter 6
 • Visa Antal:
 • Brandvarnare Optisk, trådlös 2-pack

  Brandvarnare Optisk, trådlös 2-pack

  Trådlös optisk brandvarnare i 2-pack. Larmar en, larmar alla.
 • Brandvarnare trådlös, optisk och värmevarnare med pausfunktion

  Brandvarnare trådlös, optisk och värmevarnare med pausfunktion

  Brandvarnaren känner av rökpartiklar och har en inbyggd temperatursensor för att ge en tidig varning om en brand skulle uppstå. Fördelen med ett sammankopplande brandvarnarsystem är att alla brandvarnare larmar samtidigt, inte bara den närmast brandhärden. Levereras med batteri samt plugg och skruv för montering.
 • Brandvarnare Lithium ICAS 10 års batteri

  Brandvarnare Lithium ICAS 10 års batteri

  Optisk rökdetektor med fast batteri och upp till 10 års livslängd. Denna branddetektor har en mycket avancerad filtreringsmekanism för att skilja mellan en faktisk brand / rök och alla främmande ämnen som flugor / damm. Den är därför mycket tillförlitlig.
 • Brandvarnare Optisk 10-årsbatteri

  Brandvarnare Optisk 10-årsbatteri

  Optisk brandvarnare "10-års". Batterilivslängden är beroende av omgivande temperatur, miljöer etc, och kan därför variera mellan 8-10 år. Känner av både synlig och osynlig rök. Reagerar snabbt. 9V standardbatteri medföljer. Dubbel funktionskontroll, både blinklampa (LED) och testknapp. Varningssignal vid lågt batteri. Säkerhetsfunktion: kan ej monteras i takfästet om batteri saknas. Snabb, enkel installation. Skonsam för miljö - innehåller inget radioaktivt ämne.
 • Brandvarnare standard

  Brandvarnare standard

  KD-134A är en känslig och pålitlig brandvarnare med dubbel funktionskontroll, dels en visuell indikering på Brandvarnaren, dels en testknapp. Den varnar dig dessutom vid lågt batteri så att du inte missar att byta.
leverantorer_2018/leverantorer_2019/2019-015 Votec_dahl.se_Banner_1170x240px_2019.jpg
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00