×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Luft/Luft värmepumpar

 • Produkter 16
 • Visa Antal:
 • Luftvärmepump Compress 5000 AA

  Luftvärmepump Compress 5000 AA

  För nordiskt klimat. Den är dimensionerad att ge högsta effekt även i ett riktigt kallt klimat. Levererar värme vid temperaturer ända ner mot -30 °C. Ett bra komplement till värmekällor som kakelugnar eller vedkaminer eftersom den hjälper till att förflytta den varma luften ut i rummen.Inverterstyrd - behovsstyrd värmeautomatik. Coanda - behaglig och effektiv luftspridningsteknik enligt naturlagen. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Luftvärmepump Compress 7000 AA

  Luftvärmepump Compress 7000 AA

  Luft/luft värmepump med avgiven värmeeffekt upp till 6,5kw. Inverterstyrd mellan 0,9 - 6,5 kw värmeeffekt. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Denna artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Droppskål

  Droppskål

  Effektiv avledning av kondensvatten. Tillverkad av uv-beständig och frosttålig plast. Passar Bosch markstativ rsk 6250590 och väggstativ rsk 6250591 för luft/luft värmepumpar.
  BOSCH
 • Wi-FI Modul AA

  Wi-FI Modul AA

  Fjärrstyrning via smartphone app. WiFi-modulen gör det möjligt att fjärrstyra luftvärmepumpen från appen WiHeat i telefonen. Modulen monteras i värmepumpen och ansluts med någon av de medföljande kablarna till Flash-porten.
  BOSCH
 • Luftvärmepump Compress 8000 AA

  Luftvärmepump Compress 8000 AA

  För nordiskt klimat.Den är dimensionerad att ge högsta effekt även i ett riktigt kallt klimat. Levererar värme vid temperaturer ända ner mot -30 °C. Ett bra komplement till värmekällor som kakelugnar eller vedkaminer eftersom den hjälper till att förflytta den varma luften ut i rummen.Inverterstyrd - behovsstyrd värmeautomatik. Coanda - behaglig och effektiv luftspridningsteknik enligt naturlagen. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Väggstativ till luft/luft

  Väggstativ till luft/luft

  Väggstativ i plåt, passar Bosch luft/luft värmepumpar.
  BOSCH
 • Markstativ till luft/luft

  Markstativ till luft/luft

  Markstativ i plåt, passar Bosch luft/luft värmepumpar.
  BOSCH
 • Luftvärmepump climate 9000i

  Luftvärmepump climate 9000i

  Luft/luftvärmepump med köldmediet, R32. Med en avgiven värmeeffekt på hela 8,5 kW, kombinerat med en optimerad luftriktare,klarar den att värma stora ytor utan problem. Perfekt för större hus med öppen planlösning. Håller högsta energiklass, A+++. Som tillval kan 9100i förses med wifi-modul.
  BOSCH
 • Luftvärmepump Panasonic HZ

  Luftvärmepump Panasonic HZ

  Väggmonterad Flagship inverter. Ger en hög energieffektivitet även när utomhustemperaturen är -35 °C. Möjligt att distansstyra via internet eller GSM.Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
 • Luftvärmepump Panasonic NZ

  Luftvärmepump Panasonic NZ

  NZs design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonicmodell. Till exempel är rörstorleken den samma som på den äldre modellen. Fästena bakomvärmepumpen behöver inte heller bytas och innedelens mått gör attplaceringen kan behållas. Nya funktioner som underhållsvärme, möjlighet till fjärrstyrning, bättre luftrening och timerinställning. Drift ner till -35 °C.Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00