×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Trimma din effektivitet

Pålitliga leveranser är en förutsättning för att ditt arbete ska flyta på bra. Med en leveranssäkerhet på över 99,4 procent anser vi oss ha god kompetens i detta område men givetvis är vi på tårna för att ständigt utveckla både servicegrad och logistikfunktioner. Olika affärer kräver olika lösningar och vårt mål är att kunna tillmötesgå just dina behov även inom logistiken.

  • Varje dag levererar vi produkter till våra 66 DahlCenter och ytterligare 1 600 orter i Sverige.

  • Vi täcker drygt 2 300 orter i Sverige med leveranser minst en gång per vecka.

  • Varje år hanterar vi motsvarande fem Eiffeltorn i vikt och hela Globen i volym.

  • Vårt hypermoderna supportlager är lika stort som 20 fotbollsplaner och utrustat med en miniloadanläggning.

  • Våra butiker finns runt om i Sverige, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vart och ett har ett lokalt lager anpassat för att passa kunderna, detta för att kunna ge just dig bra service och snabb tillgång av produkter.
     
  • Våra tillmötesgående chaufförer är långtidskontrakterade och har mycket god lokal- och kundkännedom. Vi levererar i hela Sverige mellan 07.00 och 16.00.

  • Våra lastbilar är försedda med lyftkran som hjälper dig att transportera godset precis där du vill ha det.

 Dahlakuten ikon

Dahlakuten

Hela Dahls sortiment tillgängligt 75 minuter efter beställning.
Läs mer nedan.

 Expressbud ikon

Expressbud

Har du riktigt bråttom? Vi kan ordna expressbud från närmsta Dahlcenter! 
Läs mer nedan.

 Tidspassning ikon

Tidspassning och Slottider

Ibland behöver godset vara på plats en viss tid, oavsett morgon eller kväll.
Läs mer nedan.

 

 

 Leverans ikon

Leverans

Allt packat och klart, så att du snabbt kommer iväg till dagens projekt.
Läs mer nedan.

 Färdigpackat ikon

Färdigpackat på Dahlcenter

Beställ via mejl, telefon, eShop, app eller EDI och hämta upp på väg till dagens jobb.
Läs mer nedan.

 Lång kran ikon

Lång kran

Behöver du lyfta högre än fyra meter så kan du beställa leverans med specialkran.
Läs mer nedan.

 

 

Nattbud ikon

Nattjour

Behöver du ditt gods på natten? På utvalda Dahlcenter har vi nattjour!
Läs mer nedan.

Jouröppet

Jouröppet

I brådskande lägen öppnar butiken för ditt företag utanför ordinarie öppettid.

 

 

 


 

Våra logistiktjänster:

Dahlakuten  

Hela Dahls sortiment tillgängligt 75 minuter efter beställning. Med Dahlakuten hämtar du själv ditt gods på Dahlcentret i Kallhäll (Stockholm). Vi lämnar ut beställt gods varje jämn timme 08.00−16.00.


Kontakta din säljare för beställning och mer information. Under fliken Hitta butik ser du vad som gäller för just din närmaste butik.

 

Expressbud

Om du har riktigt bråttom ordnar vi ett expressbud från ditt närmaste Dahlcenter. Urvalet av produkter är hela det lokala sortimentet.

 

Under fliken Hitta butik ser du vad som gäller för just din närmaste butik.

 

Tidspassning och Slottider

Ibland behöver godset vara på plats en viss tid, oavsett om det är morgon eller kväll. På många orter kan vi hjälpa dig med det och vi har två möjliga lösningar att erbjuda. Du beställer den här tjänsten via din säljare som skriver in informationen i samband med ordern.


Klockleverans – den här tjänsten innebär att du behöver få leveransen en specifik tid  och plats under dagen. Med +/- 15 minuter levereras ditt god förutsatt att vi har accepterat uppgiften vilket vi gör dagen innan leverans.


Slotleverans – Innebär att du kan få ditt gods levererat inom olika tidsspann som är före  07.00 eller 09.00 samt efter 16.00


Kontakta din för beställning och mer information. Under fliken Hitta butik ser du vad som gäller för just din närmaste butik

 

Leverans

Vill du slippa köer - både i butiken och trafiken? På DahlCenter finns dina beställda varor klara för upphämtning direkt på morgonen. Allt packat och klart, så du snabbt kan komma iväg till dagens projekt.

 

Färdigpackat på DahlCenter

Oavsett om du beställer via mejl, telefon eller via någon av våra digitala kanaler som via eShop, APP eller EDI kan du få godset levererat till ditt närmaste DahlCenter redan morgonen därpå.

 

Hämta då upp godset på väg till dagens jobb och passa på att ta en morgonkaffe i butiken.


Lägg din order fram till 16.00 så får du leverans dagen efter. För leveranser inom Stockholm kan du beställa ända till 20.00. På flera ställen i landet kan du beställa från Dahl.se fram till 17.00. Under fliken Hitta butik ser du vad som gäller för just din närmaste butik.

 

Lång kran

De flesta av våra bilar har lyftkranar som kan hantera upp till fyra meter höga lyft, detta för att underlätta inför just din leverans. Behöver du däremot lyfta högre än fyra meter så kan du beställa leverans med specialkran. 

 

Kontakta din säljare på Dahl för beställning och mer information. Under fliken Hitta butik ser du vad som gäller för just din närmaste butik.

 

Nattjour

Behöver du ditt gods på natten så har vi nattjour på Dahlcenter i Stockholm , för mer information om tjänsten kontakta din säljare. Nedan hittar du journummer till butiken:

Stockholm, Bromma: 08-6272601

 

 

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00