Trädgårdsförbättring / Halkbekämpning

 • Produkter 36
 • Visa Antal:
 • Isfritt

  IS-FRITT® är marknadens ledande medel mot halkskydd. Det granulerade kalciumkloridet och den medföljande ströaren gör det lätt och användarvänligt. IS-FRITT® verkar mycket snabbt och är perfekt att använda på utsatta ställen som t.ex. trappor, entréer, garageuppfarter och trottoarer. Kan även spridas i förebyggande syfte. Effektfullt till -50C och motverkar återfrysning. Innehåller inga tillsatser som skadar varken djur eller växter. Fungerar även utmärkt för dammbindning av vägar, grusgångar och utomhusbanor.
 • Asfaltslagare Potmix

  Asfaltsmassa för lagning av asfaltsbeläggningar och för asfaltering av mindre ytor.
 • Ogräsättika

  Nedbrytbar ättiksyra för effektiv miljövänlig bekämpning av ogräs i grusgångar, på trottoarer, mellan sten och betongplattor och andra ställen där ogräs sticker upp. Ogräsättika bryts ner på några få dagar och lämnar inga rester i jorden. Sprutas eller vattnas på ogräset. Efter några få timmar börjar ogräset gulna och inom 2-3 dagar är det helt nervissnat.
 • Gräsfrö Villa Classic

  Ger en robust och slitstark gräsmatta som etablerar sig mycket snabbt. 1 kg räcker till ca. 30-42 m2.
 • Tösalt Novipro

  Novipro Gatusalt används för snö- och issmältning och har en god långtidseffekt.Den används vintertid på trottoarer, uppfarter eller vägar för att minimera halka. Sprid lite salt före snöfall eller isbildning. Skotta bort så mycket snö som möjligt först. Den generella rekommendationen är att sprida 10–20g salt per kvadratmeter. Öka doseringen vid extrema förhållanden, som tjocka istäcken eller låga temperaturer.
  NOVIPRO
 • Tjältiningskol

  Kol är en snabb, flexibel och billig metod att tina upp marken med under vintern. Man slipper skaffa fram el, olja eller gasoltuber och behöver inte oroa sig för överhettning. Träkol som glöder på mark under plåt behöver dessutom ingen ständig tillsyn som diesel och gasol. Ytterligare en fördel med kol är att det inte är stöldbegärligt.Dosering: 1 säck/meter ger 80-100 cm grävdjup efter 12-14 timmar.
 • Sandlåda grön

  Tillverkad av PE. Locket monteras enkelt ihop med lådan med hjälp av 2 eller 3 st m8.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00