×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Torkpapper

 • Produkter 18
 • Visa Antal:
 • Papper Basic Mini M1 Universal Tork

  Papper Basic Mini M1 Universal Tork

  Tork Basic 1-lagerspapper passar perfekt för enkla uppgifter, för att torka händerna och när priset är en viktig faktor. Pappret kan användas i Tork® Dispenser Mini Centrummatad – en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Papper Basic M2 Universal Tork

  Papper Basic M2 Universal Tork

  Tork Basic Papper 1-lagers passar perfekt för enkla uppgifter, för att torka händerna och när priset är en viktig faktor. Pappret passar i Tork® Dispenser Centrummatad – en mångsidig lösning med hög kapacitet för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Hushållspapper Basic Tork

  Hushållspapper Basic Tork

  Tork Basic Köksrulle passar perfekt för enkla uppgifter, för att torka händerna och när priset är en viktig faktor.
 • Pappershandduk H2 Tork

  Pappershandduk H2 Tork

  Erbjud utmärkt handavtorkning och gör det bekvämt för dina besökare med TorkXpress® MjukMultifold Handduk som är skonsam mot huden och har en känsla av hög kvalitet. Dessa handdukar passar i Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk för toalettutrymmen med medelhög besöksfrekvens. Den får plats i små utrymmen och erbjuder dina gäster både komfort och hygien.
 • Avtorkningspapper Mini M1 Advanced Tork

  Avtorkningspapper Mini M1 Advanced Tork

  Tork Avtorkningspapper är ett 1-lagerspapper som passar perfekt för enklare arbeten och för att torka händerna. Pappret passari Tork® Dispenser Mini Centrummatad – en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Handduk H2 Premium Tork

  Handduk H2 Premium Tork

  Erbjud utmärkt handavtorkning och gör det bekvämt för dina besökare med stora och mjuka Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk som är skonsam mot huden och har en känsla av hög kvalitet. Dessa handdukar passar i Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk för toalettutrymmen med medelhög besöksfrekvens. Den får plats i små utrymmen och erbjuder dina gäster både komfort och hygien.
 • Avtorkningspapper M2 Advanced Tork

  Avtorkningspapper M2 Advanced Tork

  Tork Avtorkningspapper är ett 1-lagerspapper som passar perfekt för enklare arbeten och för att torka händerna. Pappret passar i Tork® Dispenser Centrummatad – en mångsidig lösning med hög kapacitet för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Rengöringsduk Handy Box W7 premium Tork

  Rengöringsduk Handy Box W7 premium Tork

  Tork Rengöringsduk Flexibel är ett perfekt alternativ till tyg- eller hyrtrasor. Den är mjuk och flexibel så att du kan göra rent i trånga utrymmen och på känsliga komponenter utan att repa ytorna. Den är dessutom tillräckligt stark för att torka upp olja, fett och smuts och den kan användas med de flesta typerna av lösningsmedel. Denna produkt levereras i en skyddande och bärbar Handy-box som gör rengöringsduken lättillgänglig när den behövs.
 • Papper Basic W1 Tork

  Papper Basic W1 Tork

  Tork Basic Papper (1-lagers) passar perfekt för enklare avtorkningsuppgifter. Pappersrullen kan placeras antingen i Tork golvställ eller väggställ som har utvecklats med tanke på säkerhet, effektivitet och tillförlitlighet. De har enkla påfyllnings- och avrivningsfunktioner och erbjuder möjligheten att dra av papper med en hand.
 • Handduk på rulle H1 Premium Tork

  Handduk på rulle H1 Premium Tork

  Tork Matic® Handduk på rulle passar utmärkt i högklassiga toalettutrymmen. De är mjuka och präglade med ett snyggt blått löv. Handdukarna torkar händerna snabbt och noggrant med hjälp av funktionen QuickDry™. Rullarna passar i Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle som har utvecklats för enkelt underhåll i välbesökta toalettutrymmen. Dispensern sparar tid och kontrollerar förbrukningen genom utmatning av en handduk i taget.
 • Avtorkningspapper W1 Performance Tork

  Avtorkningspapper W1 Performance Tork

  Tork Avtorkningspapper Plus är ett 2-lagerspapper som passar perfekt för att torka upp vätskor och torka händerna. Detta papper kan användas antingen med Tork golvställ eller väggställ som har utvecklats med tanke på säkerhet, effektivitet och tillförlitlighet. De har enkla påfyllnings- och avrivningsfunktioner och erbjuder möjligheten att dra av papper med en hand.
 • Rengöringsduk Handy Box W7 premium Tork

  Rengöringsduk Handy Box W7 premium Tork

  Tork Rengöringsduk Kraftig är en mångsidig rengöringsduk som har mycket god absorptionsförmåga, är tjock och hållbaroch klararkraftig gnuggningutan att trasas sönder. Den kan användas med de flesta typerna av lösningsmedel och avlägsnar olja, fett, vatten och envisa fläckar snabbt och effektivt, samtidigt som den skyddar händerna mot metallspån och hög värme. Denna produkt levereras i en skyddande och bärbar Handy-box som gör rengöringsduken lättillgänglig när den behövs.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00