×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Belysning och bygg-el

 • Produkter 110
 • Visa Antal:
 • Stickpropp 16A, Novipro

  Stickpropp 16A, Novipro

  Novipro stickpropp i svart gummi för sladdanslutning, 16 A för utomhusbruk. Med dragavslastning. Kabelingång bakifrån.
  NOVIPRO
 • Kabelvinda med stativ, Novipro

  Kabelvinda med stativ, Novipro

  Novipro kabelvinda med stativ. Trumma i metall, silverfärgad. Med 4 st jordade uttag med lock och överbelastningsskydd. För utomhusbruk, IP44. Kabellängd: 25m RDOE-kabel (H07RN-F 3G1.5mm2) med anti twist funktion, vilket innebär att de fyra vägguttagen inte snurrar med, när kabeln dras in eller ut . PET säker. Har kabelstyrning som underlättar upprullning av kabel.
  NOVIPRO
 • Skarvsladd gummi för utomhus, Novipro

  Skarvsladd gummi för utomhus, Novipro

  NOVIPro Skarvsladd i gummi. För utomhusbruk. RDOE-kabel(H07RN-F 3G1.5mm²) med kabelhållare.
  NOVIPRO
 • Arbetsbelysning Nova 3K C+R Novipro

  Arbetsbelysning Nova 3K C+R Novipro

  Robust arbetsbelysning med dimmerfunktion i fem olika steg. För inom- och utomhusbruk. Laddningsbart batteri och nätkabel (DUAL SYSTEM). Hölje tillverkat av sprutgjutet aluminium, som är motståndskraftigt mot hårda slag, stötar och vibrationer. Integrerat bärhandtag och fot. På baksidan finns ett smart teckenfönster för laddningstillstånd och återstående drifttid. Lampans ljuskälla kan inte bytas ut.
  NOVIPRO
 • Ficklampa Flash Novipro

  Ficklampa Flash Novipro

  Väldigt kraftfull LED-penna. Robust och extra hög kvalité avsedd för den professionella användaren. Novipro Flash har en koncentrerad och fokuserad ljusstråle som erbjuder ett extremt ljust ljusflöde, möjligt att flytta linsspridningsvinkel 10-70 °. Novipro Flash levereras med en handledsrem och en praktisk bältesväska att bära det tillsammans under arbetet, och har en robust gummi yta för ett ergonomiskt och säkert grepp.
  NOVIPRO
 • Byggfläkt 2 kW, Novipro

  Byggfläkt 2 kW, Novipro

  Byggfläkt med golvstativ och jordad stickpropp. Tre effektlägen: Kalluft/1000 W/2000 W. Justerbar termostatkontroll och överhettningsskydd. Har ett extra greppvanligt handtag och aven ett unikt marksystem med etikett for egendomsmärkning.
  NOVIPRO
 • Ficklampa Flash Pen Novipro

  Ficklampa Flash Pen Novipro

  Väldigt kraftfull LED-penna. Robust och extra hög kvalité avsedd för den professionella användaren. Novipro Flash Pen har en koncentrerad och fokuserad ljusstråle som erbjuder ett extremt ljust ljusflöde på 100 lumen. Ljusstyrkan når upp till 75 meter, möjligt att flytta linsspridningsvinkel 10-70 °. Tekniska specifikationer: CREE XP-G, 300-4000 lux @ 50cm, 2xAAA/1.5V alkaline. Ljusfång 16x148 mm.
  NOVIPRO
 • Handlampa Miniform Novipro

  Handlampa Miniform Novipro

  Novipro Miniform är en arbetslampa som har ett kraftfullt och jämt ljus, med hjälp av den COB LED. Lampan har ett flexibelt lamphuvud som kan lutas upp till 180 grader. Med en vridbar, robust krok och en mycket stark inbyggd magnet kan du placera lampan vart du vill. Kroken är också utformad för att passa arbetsbältet.Levereras med ett driftsalternativ i två steg beroende på typ och hållbarhet av arbetet: steg 1 = 100%, steg 2 = 50% ljusflöde. Laddningsbas levereras med magnet på undersidan för att kunna fixera det till arbetsbordet. Med batteriindikator.
  NOVIPRO
 • Grenuttag 3-vägs för inomhus, Novipro

  Grenuttag 3-vägs för inomhus, Novipro

  Novipro grenuttag. För inomhusbruk. RKK-kabel (H05VV-F 3G1.0mm2)
  NOVIPRO
 • Arbetsbelysning LED 36 W Novipro

  Arbetsbelysning LED 36 W Novipro

  Novipro arbetsbelysning, SMD LED. Av aluminium, för inne och utomhusbruk,. 220V-240V AC/50Hz. RDO-kabel (H05RN-F 3G1.0mm2) med jordad stickpropp och ett uttag.
  NOVIPRO
 • Skarvsladd 3-vägs med lock, Novipro

  Skarvsladd 3-vägs med lock, Novipro

  NOVIPro Skarvsladd i gummi, 3-vägsuttag med lock. För utomhusbruk. RDOE-kabel (H07RN-F 3G2.5mm2) med kabelhållare.
  NOVIPRO
 • VP-rör

  VP-rör

  Styvt installationsrör av PVC, självslocknande. Temperaturområde -25 till +60°C. Godkända enligt EN 61386-1 samt 21.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00