• Produkter 18
 • Visa Antal:
 • Arbetsbelysning Nova 3K C+R Novipro

  Robust arbetsbelysning med dimmerfunktion i fem olika steg. För inom- och utomhusbruk. Laddningsbart batteri och nätkabel (DUAL SYSTEM). Hölje tillverkat av sprutgjutet aluminium, som är motståndskraftigt mot hårda slag, stötar och vibrationer. Integrerat bärhandtag och fot. På baksidan finns ett smart teckenfönster för laddningstillstånd och återstående drifttid. Lampans ljuskälla kan inte bytas ut.
  NOVIPRO
 • Ficklampa Flash Novipro

  Väldigt kraftfull LED-penna. Robust och extra hög kvalité avsedd för den professionella användaren. Novipro Flash har en koncentrerad och fokuserad ljusstråle som erbjuder ett extremt ljust ljusflöde, möjligt att flytta linsspridningsvinkel 10-70 °. Novipro Flash levereras med en handledsrem och en praktisk bältesväska att bära det tillsammans under arbetet, och har en robust gummi yta för ett ergonomiskt och säkert grepp.
  NOVIPRO
 • Ficklampa Flash Pen Novipro

  Väldigt kraftfull LED-penna. Robust och extra hög kvalité avsedd för den professionella användaren. Novipro Flash Pen har en koncentrerad och fokuserad ljusstråle som erbjuder ett extremt ljust ljusflöde på 100 lumen. Ljusstyrkan når upp till 75 meter, möjligt att flytta linsspridningsvinkel 10-70 °. Tekniska specifikationer: CREE XP-G, 300-4000 lux @ 50cm, 2xAAA/1.5V alkaline. Ljusfång 16x148 mm.
  NOVIPRO
 • Handlampa Miniform Novipro

  Novipro Miniform är en arbetslampa som har ett kraftfullt och jämt ljus, med hjälp av den COB LED. Lampan har ett flexibelt lamphuvud som kan lutas upp till 180 grader. Med en vridbar, robust krok och en mycket stark inbyggd magnet kan du placera lampan vart du vill. Kroken är också utformad för att passa arbetsbältet.Levereras med ett driftsalternativ i två steg beroende på typ och hållbarhet av arbetet: steg 1 = 100%, steg 2 = 50% ljusflöde. Laddningsbas levereras med magnet på undersidan för att kunna fixera det till arbetsbordet. Med batteriindikator.
  NOVIPRO
 • Arbetsbelysning LED 36 W Novipro

  Novipro arbetsbelysning, SMD LED. Av aluminium, för inne och utomhusbruk,. 220V-240V AC/50Hz. RDO-kabel (H05RN-F 3G1.0mm2) med jordad stickpropp och ett uttag.
  NOVIPRO
 • Arbetsbelysning LED 50 W Novipro

  Novipro arbetsbelysning, SMD LED. Av aluminium, för inne och utomhusbruk, 100V-240V AC/50Hz-60Hz. RDO-kabel (H05RN-F 3G1.0mm2) med jordad stickpropp och två uttag.
  NOVIPRO
 • Pannlampa COB LED 2W Novipro

  Uppladdningsbar COB LED pannlampa som lyser upp hela ditt synfält och arbetsyta. Ljusstyrkan är ställbar i två steg (100%/50%). Rörelsesensor för beröringsfri tänd/släck funktion. Damm och vattentät. Ergonomisk design med justerbart band. USB /micro USB laddare och kabel medföljer. Lampans ljuskälla kan inte bytas ut.
  NOVIPRO
 • Arbetsbelysning glob Novipro

  Arbetsbelysning av plast (glob av PE, bas av ABS) med två eluttag samt krok for upphängningsmöjlighet. För inne- och utomhusbruk. Lampans ljuskälla kan inte bytas ut. Etikett for egendomsmärkning medföljer
  NOVIPRO
 • Arbetsbelysning Nova 5K Novipro

  Robust arbetsbelysning med dimmerfunktion i fem olika steg. För inom- och utomhusbruk. Hölje tillverkat av sprutgjutet aluminium, som är motståndskraftigt mot hårda slag, stötar och vibrationer. Integrerat bärhandtag och fot. Kan användas utomhus under alla väderförhållanden. Lampans ljuskälla kan inte bytas ut.
  NOVIPRO
 • Portabel arbetsbelysning LED 50 W Novipro

  Novipro arbetsbelysning, COB LED. Av aluminium, för inne och utomhusbruk, 100V-240V AC/50Hz. RDO-kabel (H05RN-F 3G1.0mm2) med hållare och jordad stickpropp.
  NOVIPRO
 • Ficklampa LED 12V Novipro

  Uppladdningsbar ficklampa i 12V-uttag. Reglerbar ljuststråle 10-70 °.
  NOVIPRO
 • Handlampa Mag 3, Novipro

  Med nyaste LED-tekniken som erbjuder extremt kraftfull belysning, 6 gånger mer ljusflöde än från den traditionella Mag arbetslampan. Novipro Mag 3 är konstruerad för effektiv verkstadsbruk och kan placeras var som helst du vill med de tre starka inbyggda magnethållarna. Alla ljusvinklar är möjliga med de två infällbara upphängningskrokarna. Lampans huvud är flexibelt och kan lutas upp till 180 grader.Tekniska specifikationer: Main light: 6pcs 0.5W High Power SMD LED.Spot light: 1W High Power LED.Main light: 240 lumen / 400 lux @ 50cm.Spot light: 60 lumen / 800 lux @ 50cm.Ljustid, Main light: 3h.Ljustid, Spot light: 8h.Battery: 3.7V/2100 mAh Li-ionLaddningstid:4hTemperaturomfång: -10° - +40°.
  NOVIPRO
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00