Start

/

Dahlguiden

/

Värmepumpar utvecklade tillsammans med installatörer
Dahlguiden

Bosch

Värmepumpar utvecklade tillsammans med installatörer

Vid utvecklingsarbetet av Bosch värmepumpar har erfaret branschfolk bidragit med insikter om hur arbetsdagen kan bli ännu enklare.

Hur fungerar en värmepump?

Värmepumpar hämtar energi från naturen, i form av lagrad solvärme i berg, jord, vatten eller luft. Energin omvandlas till värmeenergi och överförs till husets system. En värmepump från Bosch är ett smart, tryggt och bekvämt val samtidigt som de har ett brett utbud inom värme, varmvatten och ventilation.

Bosch Compress 7800i LW/M

Effektiv bergvärmepump för dig som bor i villa! Compress 7800i LW/M är en kraftfull jord-, sjö- och bergvärmepump med inverter-funktion, som innebär att värmepumpen arbetar steglöst efter husets aktuella uppvärmningsbehov. Resultatet blir både en jämn värme och en energieffektiv drift.

Fördelar med Compress 7800i LW/M

  • Högsta energimärkning och effektivitet

  • En av marknadens tystaste värmepumpar

  • Enkel navigering i touchdisplay

  • Exklusiv design i glas eller i metall

Till produkten >>

Bosch Compress 7800i LWM

Frånluftsvärmepumpen Bosch Compress 3800 EW

Även frånluftsvärmepumpen Bosch Compress 3800 EW är utvecklad tillsammans med installatörer. Vilket gör att det är en lättinstallerad frånluftsvärmepump för uppvärmning av tappvarmvatten samt värme till vattenburet golv-/radiator system. Bosch Compress 3800 EW innehåller en användarvänlig reglercentral med stor och tydlig touch färgskärm och med möjlig uppkoppling mot smartphone.

Till produkten >>

Compress 3800i EW