Start

/

Dahlguiden

/

Värmepumpar utvecklade tillsammans med installatörer
Dahlguiden

Värmepumpar utvecklade tillsammans med installatörer

Vid utvecklingsarbetet av Bosch senaste värmepumpar har erfaret branschfolk bidragit med insikter om hur arbetsdagen kan bli ännu enklare för dig som installatör.

Den senaste berg-/jord-/sjövärmepumpen Bosch Compress 7800i LW/M med inverterteknik kan till exempel skruvas isär och göras delbar. En efterlängtad möjlighet som gör de tunga lyften lättare och förenklar förflyttningen i trappor samt trånga utrymmen. Dessutom är kylkretslådan utdragbar vilket gör framtida service och underhåll smidigare.

Värmepumpen är enkel att installera, att handha och att serva. Bosch Compress 7800i LW finns i storlekarna 2-6 kW, 2-8kW, 3-12kW och 4-15kW. Har touchdisplay i fullfärg, automatisk avluftning samt kan fås med plåt- eller glasfront.

Läs mer om 7800i hos Bosch här.

Även frånluftsvärmepumpen Bosch Compress 3800i EW är utvecklad tillsammans med installatörer. Den har en touchdisplay i fullfärg samt är delbar för enklare installation. Har rymligt installationsutrymme och enkel avluftning och uppstart. En effektiv rostfri varmvattenberedare med laddslinga som ger 258 liter 40°C varmvatten och finns med elpatron på 9 kW samt 13,5 kW.