Start

/

Dahlguiden

/

Helt nytt spegelsortiment i Ifö Option-serien
Dahlguiden

Helt nytt spegelsortiment i Ifö Option-serien

I det nya sortimentet för Ifö Option finns speglar i olika form och storlek för att passa alla smaker och badrum.

Välj om du vill ha en rund, oval eller rektangulär modell och vilka egenskaper din spegel ska ha. Som syns på bilderna så passar Ifö Option och möbelserien Ifö Sense Art helt perfekt tillsammans.

Ifö Option Plus Square

Option Plus Square är inget mindre än rektangulär elegans. Spegeln kan fås med en ram i tidlös aluminium eller trendigt mattsvart i storlekar från 40 till 160 cm. Det är en premiumspegel med varmt ljus från två ljuskällor som ger optimal belysning under dygnets alla timmar.

Ljuset är dimbart genom en touchknapp på spegelns undersida. En uppvärmd spegelyta förhindrar att imma bildas efter ett varmt bad eller en dusch. Funktionen stängs av automatiskt efter 30 minuter för att inte förbruka el i onödan.  

Till produkten >>

Ifö Option Plus Square

Ifö Option Round

Option Round är sann rund estetik. Spegeln har både direkt och indirekt belysning och en touchströmbrytare med dimmerfunktion och integrerad minnesfunktion. Option Round finns i fyra storlekar med diameter 50, 60, 75 och 90 cm. 

Till produkten >>

Ifö Option Round

Ifö Option Oval

Option Oval erbjuder två olika organiska former i en enda spegel. Modellen har måtten 60x80 cm och kan monteras antingen vertikalt eller horisontellt och kan enkelt ändras om man skulle vilja. Spegeln har integrerad indirekt belysning som ger spegeln en svävande känsla.  

Till produkten >>

Ifö Option Oval

Ifö Option Basic Square

Option Basic Square är det uppenbara valet om du vill ha en spegel som smälter in. Du kompromissar varken med kvalitet eller design och kan välja mellan flera olika storlekar. Samtliga har integrerad LED-belysning i ovandelen av spegeln. Option Basic Square finns i två höjder och nio bredder. 

Till produkten >>

Ifö Option Basic Square

Liksom tidigare finns ett antal spegelskåp i serien Ifö Option. Spegelskåp ger inte bara belysning och någonstans att spegla sig utan också välbehövligt förvaringsutrymme.  

Option Plus spegelskåp finns i fyra bredder: 60, 75, 90, 120 cm och har dubbelsidiga, mjukstängande spegeldörrar och spegelglas på skåpets sidor samt insidans bakstycke. LED-belysning, justerbara glashyllor, eluttag och flera andra detaljer gör spegelskåpet till en premiummodell. 

Till produkten >>

Ifö Option

Option spegelskåp finns i två bredder 60 och 90 cm. Det har dubbelsidiga, mjukstängande spegeldörrar och spegelglas på skåpets sidor. LED-belysning och eluttag är självklara ingredienser. 

Till produkten >>

Ifö Option

Ifö Option Bas

Option Bas är ett spegelskåp som finns både med och utan LED-belysning. Dubbelsidiga spegeldörrar och flyttbara glashyllplan gör skåpet användarvänligt. 

Till produkten >>

Ifö Option Bas