Start chevron_right Dahlguiden chevron_right Ifö – svensktillverkat badrumsporslin chevron_right

Ifö

Ifö – svensktillverkat badrumsporslin

I Bromölla ligger den enda fabrik i Sverige som tillverkar badrumsporslin, närmare bestämt Ifös produkter. Den har legat på samma plats sedan 1887 och är specialiserad på tvättställ och toaletter. I närliggande Mörrum tillverkas Ifös duschar.

Toaletterna i Ifö Spira-serien är Rimfree vilket innebär att de helt saknar spolkant. De har den rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean och de golvstående modellerna har vattenbesparande dubbelspolning 2/4 liter som enkelt kan ställas om till 3/6 liter. Ifö Fresh ger fräsch doft och färg vid spolning. De vägghängda modellerna kombineras med fördel med Geberits installationsfixturer Duofix Sigma, Omega och Sigma TEK. Sigma TEK installeras mellan väggens reglar och har en integrerad tätningsmanschett.

Ny spolarmatur i Ifö Spira och Ifö Sign

Nyligen lanserades en ny spolventil och flottörventil som fabriksmonteras i alla golvstående Ifö Spira och Ifö Sign. Spolarmaturen är tillverkad av över 50 % återvunnen plast och produceras inom koncernen vilket ger maximal kontroll. Den nya spolarmaturen för både Ifö Spira och Ifö Sign är komplett, mycket enkel att installera och fullt bakåtkompatibel, dvs den går att installera även på befintliga Spira och Sign golvstående WC-stolar. Klicka på filmen för att se hur enkel den är att installera.

Geberit Smyle badrumsserie

Geberit Smyle-serien inkluderar både badrumsporslin och möbler. Med nutida design skapar Smyle en avslappnande och positiv badrumsmiljö som ger harmoni. Ordning och effektiv användning av utrymmet ger genomtänkt funktionalitet oavsett planlösning. Subtila former, maximal funktion.