Start chevron_right Dahlguiden chevron_right Känner du rytmen? Det är rör som lirar tillsammans! chevron_right

Känner du rytmen? Det är rör som lirar tillsammans!

Känner du rytmen som uppstår när allt lirar och du kan leverera en perfekt installation? Det är som att vinna på lotto. Var med i vår tävling och vinn en grym Makita Radio med bluetooth – full av bra rytmer för en hektisk VVS-arbetsdag.

Efteråt kan du läsa om Wavin Mix & Match som ger dig en bättre arbetsmiljö och ekonomi.

Kan du få flest poäng? Spela här!

Mix & Match med Wavins inomhusavloppssystem

Wavins sortiment av ljuddämpande inomhusavlopp erbjuder tre system: Wafix PP, SiTech+ och AS+. Med sina kvalitativa och innovativa produkter ger Wavin dig kontroll över ljudet i dina installationer.

Wavin

Kombinera inomhusavloppssystemen for en bättre arbetsmiljö och ekonomi

Alla Wavins ljudreducerande avloppssystem är kompatibla med varandra. Du kan alltså känna dig helt fri att kombinera Wafix PP, SiTech+ och AS+ för att få precis rätt ljuddämpning i rätt del av din byggnad. Genom att använda Wavins produkter efter dina specifika behov säkerställer du en flexibel och kostnadseffektiv installation.

Med tre kompletta system kan du som installatör känna dig trygg med att du hittar alla delar du behöver för ditt projekt. Det innebär att du inte behöver blanda produkter från olika tillverkare och får därmed full garanti från Wavin på din installation.

Samtliga produkter är typgodkända för ljud och brand samt designade för att vara så lätta att hantera som möjligt vid installation. Och så ger vi givetvis 10 års systemgaranti.


Möt Wavins tre ljudreducerande avloppssystem

Tyst: Wafix PP Sveriges mest installerade avloppssystem

Wavins grundsegment inom ljudreducerande avloppssystem. Wafix PP är många installatörers självklara val när normala krav på ljud och varumärke ställs. Med hög materialkvalitet till ett bra pris utmanar Wafix PP standarden inom produktsegmentet.

Till Wafix PP produkter >>


Tystare: SiTech+ – Den nya utmanaren inom ljuddämpande avloppssystem

SiTech+ är ett konkurrenskraftigt alternativ för dig som söker ett ljuddämpande system inom mellansegmentet. Tack vare innovativ design och mineralförstärkt material får du som installerar SiTech+ ännu bättre ljuddämpning än vid användning av Wafix PP. Dessutom får du en extra smidig installation tack vare funktioner som dessa:

- Vinkelindikatorer med intervaller på 15° och 45° för att göra justeringen enklare när rördelen ska placeras i vinkel.

- Greppvänliga räfflor förenklar installation i trånga utrymmen.

- Insättningsdjupkontroll med tydliga indikatorer på rördelen så att du kan säkra att röret är fullständigt infört i muff.

Till SiTech produkter >>


Tystast: AS+ När du behöver fulländad ljuddämpning

AS+ är resultatet av över 30 års erfarenhet och mer än hundratusen timmar av produktutveckling. AS+ är det självklara valet när du vill ha fulländad ljuddämpning och en smidig installation, med funktioner som dessa: - Högre ljudreducerande förmåga

- Tätningsring som inte behöver smörjmedel

- Vinkelindikator

- Kompakt design

Till AS+ produkter >>