Start

/

Dahlguiden

/

Vi är Purmo Group
Dahlguiden

Vi är Purmo Group

En ledande leverantörer av komfortlösningar för inomhusklimat i både hydronisk och elektrisk form.

Det betyder att vi kan leverera allt från produktion av värme eller kyla till dess distribution, avgivning och styrning. Men det räcker inte för oss.

17 % av energin enbart i Europa används vid uppvärmning eller kylning av bostäder. Det ger oss en enorm möjlighet att göra skillnad för framtiden – att bli världens ledande leverantör av hållbara komfortlösningar för inomhusklimat. Vi är fokuserade på helhetslösningar, smarta produkter och större marknadsnärvaro så att vi kan utöka vårt erbjudande till fler människor: fysisk komfort från inomhusklimatet, rationell komfort från att fatta rätt beslut och livsstilskomfort från system som integreras med våra digitala värld. Vi är 3 300 personer, dedikerade till att leverera komfort.

Thermopanel V4

Thermopanel V4, en stålpanelradiator, levereras med integrerad Flamingo (FLA) ventilinsats för exakt förinställning och energieffektivisering. Tack vare FLA:s höga flödeskapacitet och utmärkta respons på flödes- och temperaturändringar kan Thermopanel V4 användas med olika typer av värmekällor, t.ex. värmepumpar. Radiatorerna levereras från fabrik med fyra anslutningar (V4), enligt standard (c/c 40 mm), som gör det möjligt att ansluta produkten från sidan eller botten.

Thermopanel V4 finns i många olika utföranden (längd, höjd och sektioner). Sidoplåtarna och toppgallret är förmonterade och ingår i leveransen. Produkten levereras som standard i vit RAL 9 016, men andra färger kan fås på begäran.

Thermopanel V4 är konstruerad för optimal värmeavgivning enligt standarden EN442-1 och alla modeller är CE-märkta.