×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

35 Xtra

 • Produkter 283
 • Visa Antal:
 • Hörlurar Sony

  Hörlurar Sony

  Brusreducerande true wireless-hörlurar anpassade för sport. De här trådlösa hörlurarna har brusreducering, IP55-certifiering och ett kraftfullt ljud och fyllig bas. Dessutom har de riktigt lång batteritid - upp till 18 timmar med det laddningsbara fodralet.
 • Partycooler

  Partycooler

  Andersson PYC 2.0 är en kompakt PartyCooler som är ett måste för varje terrass och uteplats när du bjuder in till grillkväll. PYC 2.0 har en kapacitet på 30 liter vilket gör att du kan hålla runt 40 burkar kalla på en och samma gång. PartyCoolern har ställbar temperatur ända ner till 0 grader och det går även bra att förvara övriga kylvaror till middagsbordet som exempelvis vitlökssmör, bordsmargarin, kött eller grönsaker. Möjligheterna blir många och du behöver inte springa mellan grillen och kylskåpet.
 • Luftavfuktare Woods

  Luftavfuktare Woods

  Wood’s WDD80 är en kompakt avfuktare, lämplig för bland annat badrum, tvättstugor och mindre källare. Sorptionstekniken garanterar hög kapacitet, även vid låga temperaturer. Detta är en stor fördel då du behöver avfukta kalla utrymmen som till exempel sommarstugan under vintern, båten, sommarstugan eller kalla källare. WDD80 har slanganslutning för kontinuerlig vattenavledning. Genom att aktivera joniseringen så renar du luften samtidigt som du tar bort fukten.
 • Kraftfull partyhögtalare för vardag och fest

  Kraftfull partyhögtalare för vardag och fest

  BFJ-2000 är ditt solklara val om du vill att underhållningen skall stå i centrum vilket kommer uppenbara sig sekunden du börjar spela upp din musik. Du får ett klart och kraftfullt ljud ur fyra separata högtalarelement med slående basåtergivning samt unik och tilltalande design med snygga men valfria ljuseffekter. Du får varierande anslutningsmöjligheter bland annat trådlöst med Bluetooth. Designad för att ge effekt. En noggrann utformning gör inte bara att högtalaren ser ut som ett portabelt party som den är. Positioneringen av de två 10" basarna, två 3" diskanterna samt basreflexportarna är väl beprövat för att kunna återge så kraftfull effekt som möjligt. Du får fylligt ljud helt fritt från blåsljud.Vill du få ännu kraftfullare ljud går det sammankoppla flera högtalare genom att använda dig av RCA-anslutningarna på baksidan som låter dig skapa en kedja på flertalet enheter där du har en huvudhögtalare och övriga spelar upp samma musik.
 • Portabel och kompakt luftkylare för skön svalka

  Portabel och kompakt luftkylare för skön svalka

  OnAir Cooler 10 är en smidig luftkylare som blåser ut svalkande kalluft för att svalka ner ett mindre rum eller yta, exempelvis din arbetsplats. Apparaten fungerar som en kylfläkt som använder en vattentank med vatten som kyls av två kylklampar för att kyla ner utluften och ge en svalkande effekt. Air Cooler 10 Luftkylare har både hjul och bärhandtag för att enkelt kunna flyttas runt och ge sval luft där behovet finns.
 • Hörlurar Airpods PRO Apple

  Hörlurar Airpods PRO Apple

  Aktiv brusreducering för mer fängslande ljud. Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig. Mer flexibel passform för en bekväm känsla hela dagen. Tål svett och vatten. Allt i ett par superlätta in-ear-hörlurar som är lätta att koppla in på alla dina Apple-enheter.
 • Bluetoothhögtalare XL

  Bluetoothhögtalare XL

  Bluetooth högtalare i stöttålig design. 59W ljudeffek.t Extra djup bas. TrueWireless och handsfree funktion. Bluetooth och AUX-mode. Vattenresistent med IPX5 (regnsäker). AUX-ingång Inbyggt uppladdningsbart batteri. Ljuseffekter inbyggda i högtalarelementen
 • Pelarfläkt med fjärrkontroll

  Pelarfläkt med fjärrkontroll

  73 cm hög pelarfläkt med fjärrkontroll.
 • Handdammsugare

  Handdammsugare

  AnderssonVCH 2.1 är en välpresterande handdammsugare som är smart utformad. Den har en rejäl sugförmåga och ett kraftfullt 24 V litiumjon-batteri. LED-ljus belyser området framför och gör det lätt att se smuts, damm etc framför dammsugarmunstycket. 180-graders swivel-styrning för det enkel att styra runt hörn och nå trånga utrymmen.
 • Bluetoothhögtalare 360° ljud

  Bluetoothhögtalare 360° ljud

  Portabel Partyhögtalare med Bluetooth 4.1 ljud - 360°. Ljud Max uteffekt: 140W (70w RMS). Vattentät IPX5 - klassificering. Inbyggt uppladdningsbart batteri - upp till 3h batteritid.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00