×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Grundvatten- och länspumpar

 • Produkter 92
 • Visa Antal:
 • Dränkbara dräneringspumpar - SXM Flygt - Vippa

  Dränkbara dräneringspumpar - SXM Flygt - Vippa

  Pumparna i Flygt SX-serien passar de flesta typer av läns- och dräneringsjobb. En kompakt design gör dem både enkla att hantera och lätta att placera där det är trångt. SX-serien av rostfritt stål klarar av att hantera både rent och förorenat vatten. Exempel på bra användningsområden är länspumpning, bevattning, dränering av källare, garage, vägtunnlar, upplagsplatser och diken. Ytterligare ett är utpumpning av spillvatten från tvätt-maskiner eller biltvättar. Ytterkåpa, motorkåpa och kylmantel är av rostfritt stål, SS 2333 (AISI 304). Tätningssystem med oljehus och miljövänlig giftfri olja samt dubbla tätningar (mekanisk- samt läpptätning).
  XYLEM
 • Grundvattenpump Unilift KP

  Grundvattenpump Unilift KP

  För lätt förorenat grund- och gråvatten. Pump och pumphjul av rostfritt stål. Inbyggt termiskt skydd. A = nivåvippa, AV = vertikal nivåbrytare. Levereras med 10 meter kabel.
  GRUNDFOS
 • Backventil

  Backventil

  Backventil för Flygt SXM 2 och 3.
  XYLEM
 • Länspump Flygt Ready

  Länspump Flygt Ready

  Passar för avvattning av byggplatser och industritomter, länsning av brunnar och schakt samt som räddningspumpar vid översvämningar. Hydrauldel i slitstarkt lättviktsmaterial. Levereras med slanganslutning R2" och gängad anslutning G2A. Levereras med 10 meter kabel, H07FN-F, med jordad stickpropp. Ready 4 och 8 kan förses med en lågsugstillsats rsk 5890132. Ready 4L är i lågsugs-utförande, med inbyggd backventil, och kan suga ner till 2 mm nivå.
  XYLEM
 • Dränkbar gråvattenpump Baga

  Dränkbar gråvattenpump Baga

  Dränkbar gråvattenpump Baga med vippa R32. I gjutjärn med nivåvippa. Friströmshjul med fritt genomlopp, 25 mm. Mekanisk tätning. 230 V, 0,25 kW, 8 meter kabel.
 • Grundvattenpumpar ROBUSTA från ABS

  Grundvattenpumpar ROBUSTA från ABS

  Dränkbar grundvattenpump för rent eller lätt förorenat vatten. Komplett med inbyggd nivåstyrning och inbyggd backventil samt slanganslutning. Termokontakter skyddar elmotorn mot överhettning.
 • Nivåvippa

  Nivåvippa

  För automatisk nivåreglering. ABS nivåvippa KS används till övervakning av vätskenivåer och lämpar sig utmärkt för användning i pumpstationer vid pumpning av avloppsvatten.
 • Dräneringspump Wilo-TMW

  Dräneringspump Wilo-TMW

  Dränksäker pump avsedd för dräneringsvatten. Anslutningsspänning 1~230 V. Helautomatisk drift med påbyggd vippa och inbyggt motorskydd med automatisk återställning.
  WILO
 • Länspump Flygt Ready med virvelhjul

  Länspump Flygt Ready med virvelhjul

  Passar för avvattning av byggplatser och industritomter, länsning av brunnar och schakt samt som räddningspumpar vid översvämningar. Hydrauldel i slitstarkt lättviktsmaterial. Levereras med slanganslutning R2" och gängad anslutning G2A. Virvelhjul med genomlopp för fasta partiklar upp till 38 mm. Levereras med 10 meter kabel, H07FN-F, med jordad stickpropp.
  XYLEM
 • Dräneringspump Wilo-Drain TSW

  Dräneringspump Wilo-Drain TSW

  Dräneringspump tillverkad av rostfritt stål. Komplett med vippa och 10 meter anslutningskabel med stickkontakt. Försedd med twisterfunktion. 1x230 V, 50 Hz.
  WILO
 • Spillvattenpump Flygt DX 35-5M

  Spillvattenpump Flygt DX 35-5M

  Flygt DX 35-5M är en lätt och effektiv pump för grund-, avloppsvatten och dränering. Den är utförd i rostfritt stål och väger 10,2 kg. Utrustad med vippa.
  XYLEM
 • Larmskåp Drain-Alarm

  Larmskåp Drain-Alarm

  Larmskåp komplett med vippa och sänke. 230V manöver. 120 x 200 x 95 mm (BxHxD).
  WILO
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00