×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Duschpaneler

 • Produkter 24
 • Visa Antal:
 • Transformator Electra

  Transformator Electra

  Oras Transformator 230/12VDC. Kan användas till Oras 12VDC styrda produkter. Se artikel specifikation.
  ORAS
 • Duschpanel DP2 Therm

  Duschpanel DP2 Therm

  Heno Duschpanel DP2 Therm. Självstängande duschpanel i robust borstad rostfri stålplåt. Den har en självstängande soft-touch duschventil samt en termostatblandare och ansluts till kallt och varmt vatten CC 160 mm. Panelen levereras komplett med kulventiler. Panelen kan även beställas med städuttag och i ett förlängt utförande för handikappanpassning.
 • Beröringsfri duschpanel Electra

  Beröringsfri duschpanel Electra

  Sensorstyrd duschpanel med termostatblandare och temperaturratt på panelen för individuell inställning av temperatur. Anslutning 40 c/c ovanifrån. Duschen startas genom att föra handen inom sensorns startområde. Duschen flödar så länge man står i sensorns känslighetsområde och stängs av automatiskt när du lämnar sensorns känslighetsområde. Duschen kan stängas av för städning. Oras Data Terminal kan anslutas till transformator (199099) för att justera och utföra service på denna produkt.
  ORAS
 • Heno Duschpanel DP1 Sisab

  Heno Duschpanel DP1 Sisab

  Heno Duschpanel DP1 Sisab är en självstängande duschpanel i robust borstad rostfri stålplåt. Den har en självstängande soft-touch duschventil samt en inbyggd termostatblandare och ansluts till kallt och varmt vatten CC 40 mm. Panelen levereras komplett med kulventiler. Panelen kan även beställas med inbyggt städuttag och i ett förlängt utförande för handikappanpassning.
 • Schampoohylla

  Schampoohylla

  Heno Schampohylla SH-1 är tillverkad i robust borstad rostfri stålplåt. Shampohyllan passar alla Heno´s duschpaneler med standardbredd 200 mm. Hyllan monteras enkelt under duschpanelen med hjälp av befintliga skruvar för panelen så inga extra hål i tätskiktet behöver göras. Mått: B280 x D70 x H30 mm. Rostfri stålplåt: SIS 2333/EN.1.40301
 • Duschhuvud Rada

  Duschhuvud Rada

  Rada Duschhuvud. Ett vandalsäkert duschhuvud i förkromad mässing. Duschhuvudet levereras med en väggplatta samt flödesreglerare på 9 liter/minut.
 • Blandarlåda Rada

  Blandarlåda Rada

  Rada Outlook Duschsystem. Komplett duschsystem bestående av blandarenhet, sensorbox samt transformator. Rada Outlook klarar av att hantera upp till 6 stycken duschar. Komplettera med beröringsfri IR sensor och duschhuvud alternativt Heno Duschpanel DP3 Outlook. Som standard har Rada Outlook funktioner som automatspolning och hetvattenspolning samt flexibla inställningar av temperatur och flödestider. Rada Outlook kan även styras över BMS. Levereras förkonfigurerat inklusive backventiler, filter samt avstängningsventiler till samtliga inlopp och utlopp.
 • IR-sensor Rada

  IR-sensor Rada

  Rada Outlook beröringsfri IR-Sensor. Ansluts till Sensorboxen i Rada Outlook. Levereras med 5 meter kabel (kan förlängas till max 15 meter) och är avsedd för väggmontage.
 • Mjukvara Rada

  Mjukvara Rada

  Rada Outlook Mjukvara för programmering, kontroll och loggningsfunktion av Rada Outlook duschsystem. Klarar att hantera upp till 31 stycken Rada Outlook och Rada Sense i ett eget nätverk.
 • Duschpanel Sporting

  Duschpanel Sporting

  Duschpanel Sporting i slimline design med självstängande duschventil. Ansluts till förblandat vatten. Flödestid cirka: 30 sekunder och 6-9 liter/minut. Silvergrå.
 • Duschsystem Rada Sense

  Duschsystem Rada Sense

  Rada Sense Dusch är ett elektronisk duschsystem för en dusch där både flöde och temperatur kontrolleras med hjälp av en beröringsfri sensorpanel vilket gör Rada Sense till ett helt beröringsfritt system. Med system Rada Sense kan man förprogrammera bland annat ett antal temperaturer, flödestid, automatspolning, hetvattenspolning, mm. Rada Sense Dusch levereras komplett med blandningslåda, sensorpanel, transformator, backventiler samt filter. Finns med och utan handdusch. Komplettera endast installationen med lämpligt duschhuvud.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00