×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

02 Kompressoraggregat

 • Produkter 171
 • Visa Antal:
 • Luftkylda aggregat Optyma Plus New Generation

  Luftkylda aggregat Optyma Plus New Generation

  Optyma Plus™ New Generation tar energiverkningsgrad, plug and play, tyst ljud och robusthet ett steg längre. Som standard levereras den med en scrollkompressor eller en kolvkompressor med ljudisolering, mikrokanalskondensor, torkfilter, synglas, avstängningsventiler, patronbrytare för högt/lågt tryck, fullt utrustat och fördraget elskåp (huvudbrytare, kompressorkontaktor, överlastrelä), elektronisk Optyma Plus™-regulator för kylenhetsunderhåll. Robust vädertåligt hus i ny konstruktion som kan stapelmonteras. Tack vare energieffektiva och tysta scrollkompressorer, effektiv mikrokanalskondensor och smart elektronisk regulator är detta den tystaste serien med lägst energiförbrukning. Alla enheter är slutmonterade och fabrikstestade. Förhållanden enligt EN 13215.Omgivningstemperatur = 32 °C. Överhettning = 10 K.Köldmediets underkylning ligger inom gränsen för kondensorn.Obs! Kontrollera alltid effekter och data i Danfoss programvara.
  DANFOSS
 • Optyma Lågtryckspressostat

  Optyma Lågtryckspressostat

  Lågtrycks patronpressostat brytpunkt -0,3bar, flare kopplad liten tryckregulator med automatisk återställning.
 • Optyma Högtryckspressostat

  Optyma Högtryckspressostat

  Högtrycks patronpressostat brytpunkt 31bar, flare kopplad liten tryckregulator med automatisk återställning.
 • Optyma Plus Controll

  Optyma Plus Controll

  Regulator för Condensing unit Optyma plus, med larm funktion, reglering av kondenseringstemperaturen, fläktvarvtal, vevhusvärmare och on/off kompressor. Även möjlighet för kommunikation och optimering.
 • Panasonic CO2 Condensing unit + Rostskyddsbeläggning

  Panasonic CO2 Condensing unit + Rostskyddsbeläggning

  Miljövänlig condensing unit för kommersiell kyla.
 • Zanotti Monoblock mediumtemp

  Zanotti Monoblock mediumtemp

  För väggmonterad installation i små och medelstora kyla och frysrum. Endast för inomhusmontage.Enheterna är utrustade med en ny generations manöverpanel med ett gränssnitt som är lätt att använda.Kyleffekten är baserad på kylrumstemp 0°C samt omgivande 30°C.
 • Zanotti Monoblock lågtemp

  Zanotti Monoblock lågtemp

  För väggmonterad installation i små och medelstora kyla och frysrum. Endast för inomhusmontage.Enheterna är utrustade med en ny generations manöverpanel med ett gränssnitt som är lätt att använda.
 • Luftkylda aggregat Optyma Plus Inverter

  Luftkylda aggregat Optyma Plus Inverter

  Optyma™ Plus INVERTER är ett luftkylt aggregat för tillämpningar med variabel kapacitet. Detta är ett steg framåt mot ECO-design och förordningen om F-gas. Som standard levereras den med en scrollkompressor med variabel kapacitet (variabelt varvtal) med ljudisolering, mikrokanalskondensor, oljeavskiljare, torkfilter, synglas, avstängningsventiler, patronbrytare för högt/lågt tryck, fullt utrustat och fördraget elskåp (huvudbrytare, kompressorkontaktor, överlastrelä) samt elektronisk regulator. Kompressorn med variabel kapacitet möjliggör nya funktioner för regulatorplattformen, utökar tillämpningsmöjligheterna och förhöjer driftsäkerheten (skyddsnivån).Obs! Kontrollera alltid effekter och data i Danfoss programvara.
 • Insugsfilter

  Insugsfilter

  Insugsfilter för 15,00 kW-modell.
 • Luftkylda aggregat Optyma Plus New Generation LPB R449A

  Luftkylda aggregat Optyma Plus New Generation LPB R449A

  Optyma Plus™ New Generation tar energiverkningsgrad, plug and play, tyst ljud och robusthet ett steg längre.Som standard levereras den med en scrollkompressor med ljudisolering, mikrokanalskondensor, torkfilter, synglas,avstängningsventiler, patronbrytare för högt/lågt tryck, fullt utrustat och fördraget elskåp (huvudbrytare, kompressorkontaktor, överlastrelä),elektronisk Optyma Plus™-regulator för kylenhetsunderhåll. Robust vädertåligt hus i ny konstruktion som kan stapel monteras.Tack vare energieffektiva och tysta scrollkompressorer, effektiv mikrokanalskondensor och smart elektronisk regulator är detta den tystaste serien med lägst energiförbrukning.Alla enheter är slutmonterade och fabrikstestade.Förhållanden enligt EN 13215, Köldmedium R449A Omgivningstemperatur = 32 °C, Överhettning = 8K, Köldmediets underkylning ligger inom gränsen för kondensorn. Spänning/ ∼ (50Hz) fläkt och kompressor: 230V/1∼.Obs! Kontrollera alltid effekter och data i Danfoss programvara.
  DANFOSS
 • Kompressoraggregat Sliding Unit R452A LBP

  Kompressoraggregat Sliding Unit R452A LBP

  Sliding Units aggregatet, utan demontering av höljet, kan dras ur höljet för enkel åtkomst vid service och underhåll. Sliding Units är speciellt lämpliga att använda för utomhusinstallationer. Luftriktningen är i längsriktningen, vilket innebär att aggregatet kan placeras direkt mot väggen för att spara utrymme. Dessutom kan aggregaten enkelt placeras på varandra utan ombyggnad eller förstärkning.Samtliga Sliding Units-aggregat är utrustade med:- Embracos högeffektiva kompressorer- Arbetsbrytare- Fläktstyrning- Vevhusvärmare- Tank- Torkfilter- Synglas läsbart från utsidan- Hög- och lågtryckspressostat- Avstängningsventiler- Komplett startutrustning- Kyleffekter från 500 W till 2200 WOmgivande temperatur +32 °C - suggastemperatur +20 °C.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00