04 Elektronik, Reglerautomatik

 • Produkter 238
 • Visa Antal:
 • Sval och kyltermometer

  1 relä 10A. Ersätter EVK201, 211, 241 samt EVK401. 2 st givare NTC/PTC eller 1 givare och 1 dörrkontakt. Givare 2 till förångare- eller kondensortemperatur alternativt dörrkontakt. För värmeapplikationer rekommenderas halvledarrelä (SSR).
 • Kyl- och frystermostater

  3 stycken relåer 10/8/5 A. 2 stycken givare NTC/PTC och 1 styck dörrkontakt. Givare 2 till förångare- eller kondensortemperatur.
 • Elektroniska expansionsventiler för CO² (R744) AKV

  AKV 10 P / AKV10PS är ett nytt sortiment av elektriska expansionsventilermed förbättrad funktiongenom att minska pulsfrekvensen och amplituden i installationen samtidigt som kapacitetsområdetför alla vanliga köldmedier, inklusive CO2, ökar.Dessutom kommer antalet ventiler att minskas genom att kombinera specifikationerna för AKV och AKVH (CO2-versionen) i en ventil.
 • AK-PC 772 Kapacitetsregulator med funktion för värmeåtergivning

  AK-PC 772 är en kapacietetsregulator för kompressorer och gaskylare i mindre CO² boostersystem. Regulatorn har oljestyrning, värmeåtervinningsfunktion och kontrollerar trycket på CO². Huvudfunktionen för regulatorn är att reglera så att kompressorer och gaskylare alltid arbetar energieffektivt. Sugtryck och gastryck kontrolleras med signaler från trycktransmittrar och temperaturgivare.
  DANFOSS
 • AK-PC 782A, Kapacitetsregulator för transkritiska CO2- bostersystem

  AK-PC 782A är kompletta regleringsenheter för kapacitetsreglering av kompressorer och kondensorer i ett transkritiskt CO2- boostersystem med parallell kompressor. Regulatorn har oljestyrning, värmeåtervinningsfunktion och CO2- tryckreglering. Förutom kapacitetsreglering kan regulatorerna ge signaler till andra regulatorer om driftläge, t. ex tvångsstängning av expansionsventiler, larmsignaler och larmmeddelanden.
 • AK-PC 781, Regleringsenhet för kapacitetsreglering av kompressorer och kondensorer i kylsystem.

  AK-PC 781 är en kapacitetsregulator för kompressorer och kondensorer i ett kylsystem. Regulatorn har oljestyrning, funktion för värmeåtervinning samt tryckkontroll för CO². Ersätter AK-PC730 och AK-PC 780.
  DANFOSS
 • EKE 347 vätskenivåregulator

  EKE 347 vätskenivåstyrning används som regulator för vätskenivån i separatorer, kondensorer, vätskereceiver, mm. Regulatorn kommuicerar med en transmitter som kontinuerligt mäter vätskenivån i den aktuella reservoaren och styr ventilen som reglerar nivån.
 • AK-SM 800AL

  AK-SM 800AL-larmloggaren erbjuder en lösning som ger tillgång till larm som interagerar med systemkontrollerna. Danfoss AK-SM 800AL inkluderar en SVGA 800 x 600 pekskärm för att göra inställningen så enkel som möjlig, vilket ger en fin användarupplevelse.AK-SM 800AL-larmloggaren övervakar butiksmiljöer och ger omedelbar avisering vid ett larm i någon ansluten del av systemet. Larmloggaren ger även ytterligare funktionalitet via en lokal summer och larmreläer, vilket ger personalen full överblick hela tiden.
 • AKS 2050, Ratiometrisk utsignal

  AKS 2050 är resistent mot kavitation, vätskeslag och tryckstötar och är designad för användning i krävande A/C- och kylmiljöer, med hög vibrationsstabilitet och alla våta delar inkl kapsling i syraresistent stål (AISI 316L).
  DANFOSS
 • Givare CO2

  Reservdel till gaslarm.
 • Gasdetektor komplett box

  Färdigt paket för installation av gaslarm för CO2 i kyl-/frysrum och maskinrum. Innehåller allt som behövs inkl. skyltar ochpåkörningsskydd.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00