09 Värmepumpar, Luftkonditionering

 • Produkter 187
 • Visa Antal:
 • Luftvärmepump Compress 5000 AA

  För nordiskt klimat. Den är dimensionerad att ge högsta effekt även i ett riktigt kallt klimat. Levererar värme vid temperaturer ända ner mot -30 °C. Ett bra komplement till värmekällor som kakelugnar eller vedkaminer eftersom den hjälper till att förflytta den varma luften ut i rummen.Inverterstyrd - behovsstyrd värmeautomatik. Coanda - behaglig och effektiv luftspridningsteknik enligt naturlagen. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Luftvärmepump Compress 7000 AA

  Luft/luft värmepump med avgiven värmeeffekt upp till 6,5kw. Inverterstyrd mellan 0,9 - 6,5 kw värmeeffekt. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Denna artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Installationskit för luft-luft värmepump

  Ett komplett installationspaket som innehåller följande: Isolerade kylrör med flänsmutter, konsol för väggmontage, vibrationsdämpare för aggregat, väggenomföring för rör samt 5 meter korrigerad slang för kondensavlopp.
 • Luftvärmepump Compress 8000 AA

  För nordiskt klimat.Den är dimensionerad att ge högsta effekt även i ett riktigt kallt klimat. Levererar värme vid temperaturer ända ner mot -30 °C. Ett bra komplement till värmekällor som kakelugnar eller vedkaminer eftersom den hjälper till att förflytta den varma luften ut i rummen.Inverterstyrd - behovsstyrd värmeautomatik. Coanda - behaglig och effektiv luftspridningsteknik enligt naturlagen. Möjlighet med tillbehör att fjärrstyra med app i telefonen(WiHeat) via WiFi.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Uteluftsvärmepump Compress 3000 AWS II

  En reversibel inverterstyrd luft/vatten split värmepump som dockas till Bosch innedelar AWMS, AWMS S/W, AWBS och AWES.OBS! Dessa artiklar kräver Kylcertifikat!
  BOSCH
 • Elpanna AWS II

  Innedel till Bosch Compress 3000 AWS II. Med inbyggd varmvattenberedare och elpatron. Inbyggd cirkulationspump och expansionskärl samt inbyggd styr och reglercentral. (AWMS har inbyggd tank och AWES är utan tank, båda har inbyggt eltillskott).
  BOSCH
 • Reglercentral AWES

  Styrskåp till Bosch Compress 3000 AWS II Villapannor. Inbyggd styr och regler och elpatron 9 kW. Inklusive rumsgivare.
  BOSCH
 • Markstativ för 3000 AWS II

  Markstativ till Bosch 3000 AWS II.
  BOSCH
 • Elpanna AWMS

  Innedel till Bosch Compress 3000 AWS II med solslinga.Med inbyggd varmvattenberedare och elpatron. Inbyggd cirkulationspump och expansionskärl samt inbyggd styroch reglercentral. (AWMS har inbyggd tank och AWES är utan tank, båda har inbyggt eltillskott).. Passar: Utedel Compress 3000 4-6 AWS II.
  BOSCH
 • Innedel vägg PACi R32

  Panasonics nya PK2 är en väggmonterad inomhusdel med ETHEREA-designen. Med låg ljudnivå och elegantdesign passar PK2-modellen i de flesta miljöer så som kontor och datarum. Dessutom erbjuds enkel anslutning och styrning från övergripande system, möjlighet till WiFistyrning samt uppkoppling mot överordnat system så som Modbus, KNX eller BACnet. PK2-modellen är kompatibel med R32- och R410a-värmepumpar. Kompletteras med trådlös eller trådbunden kontroll.
 • Innedel tak PACi R32

  Panasonics PT2 är en takmonterad inomhusdel som med sin design och låga ljudnivå passar i de flesta miljöer. Luftriktaren kan ställas så att den ändrar läge beroende på kyl eller värmedrift. Med sin långa kastlängd passar PT2-modellen utmärkt i avlånga utrymmen. Med åtta olika effektstorlekar kan PT2 anpassas optimalt efter behov. Enkel anslutning och styrning av extern fläkt, möjlighet till WiFi-styrning samt uppkoppling mot överordnat system så som Modbus, KNX eller BACnet. PT2-modellen är kompatibel med R32 och R410a värmepumpar. Kompletteras med trådlös eller trådbunden kontroll.
 • Innedel kassett PACi 90x90 R32

  PU2 är en fyrvägskassett för infällt montage. Med luftspridning i fyra riktningar lämpar sig U2-modellen för öppna lokaler så som kontorslandskap och butiker. Med hjälp av Econavi-styrningens unika rörelsesensorer kan både energibesparing och komfort maximeras. Med åtta olika effektstorlekar kan U2-modellen anpassasoptimalt efter behov. Enkel anslutning och styrning från övergripande styr, möjlighet till WiFi-styrning samt uppkoppling mot överordnat system så som Modbus, KNX eller BACnet. Kompletteras med trådlös eller trådbunden kontroll samt panel (K4862099).
leverantorer_2018/leverantorer_2019/2019-015 Votec_dahl.se_Banner_1170x240px_2019.jpg
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00