13 El

 • Produkter 173
 • Visa Antal:
 • VP-rör

  VP-rör

  Styvt installationsrör av PVC, självslocknande. Temperaturområde -25 till +60°C. Godkända enligt EN 61386-1 samt 21.
 • Kopplingsdosa

  Kopplingsdosa

  Utanpåliggande kopplingsdosa med skruvfastsatt hölje
  GG CARAT
 • Enkelledarkabel för rörinstallation

  Enkelledarkabel för rörinstallation

  Halogenfri och flamskyddad kabel. Rökutveckling vid händelse av brand är liten, genomsynlig (underlättar utrymning) och ej skadlig för elektronisk utrustning. Lämpar sig för fast förläggning, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. Inom- och utomhusbruk, dock ej i mark eller vatten. UV-skyddad för utomhusbruk i Norden. Ledarisoleringen skall skyddas mot direkt UV-ljus som kan uppkomma exempelvis i belysningsarmaturer och ljusskyltar.
 • Halogenfri installationskabel

  Halogenfri installationskabel

  Halogenfri, skärmad installationskabel för fast förläggning inom- och utomhus, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. UV- skyddad för utomhusbruk i Norden. Ledarisoleringen ska skyddas mot direkt UV-ljus i belysningsarmaturer och ljusskyltar. Ej I EX klassade utrymmen.
 • Smältpropp

  Smältpropp

  Tröga Porslinssäkringar. Gedigna porslinssäkringar av bästa tänkbara material som garanterar lång livslängd.
 • FQ-PURE kopplingskabel

  FQ-PURE kopplingskabel

  Halogenfri fåtrådig kopplingskabel, avger inga korrosiva gaser och har låg röktäthet vid brand. Lämpar sig för indragning i rör, ledningskanaler och som kopplingskabel i apparatskåp. Finns även i tvinnat utförande. Ledarisoleringen skall skyddas mot direkt UV-ljus.
 • Vägguttag CEE med 2-pol jordat uttag

  Vägguttag CEE med 2-pol jordat uttag

  Vägguttag IEC / CEE med membrannippel för vägg- och maskinmontage. För inom- eller utomhusbruk, IP44. Med lock.
 • Skruvclips TCS, installation

  Skruvclips TCS, installation

  Skruvclips för runda kablar, PH2. Lämplig för montering direkt i dubbelgips, trä, träfibermaterial och lättbetong med skruvplugg. Kan även monteras direkt i hårda material typ betong i ett förborrat 4,0mm hål. Klarar en miljö typ C3 (utomhus).
 • Halogenfri gummikabel Drakaflex

  Halogenfri gummikabel Drakaflex

  En högflexibel olje- och väderbeständig anslutningskabel. För användning där de mekaniska påfrestningarna är av medelsvår karaktär, i torra, fuktiga eller explosionsfarliga utrymmen, utomhus, t.ex. i jordbrukets driftsbyggnader och för tillfälliga installationer på byggarbetsplatser. Även för installation i tillfälliga byggnader och arbetsbodar.
 • Nätverkskabel

  Nätverkskabel

  En halogenfri oskärmad patchkabel kat 6 av allra högsta kvalitet. Varje patchkabel är individuellt testad och godkänd för att garantera hög prestanda vid korskoppling. Kontakten har en smal profil för att passa i tätt packade patchpaneler. Låstungan har ett skydd för att den inte skall fastna och gå sönder då man drar ut patchkabeln från en korskoppling.
 • Kopplingsdosa ute

  Kopplingsdosa ute

  Utanpåliggande kopplingsdosa för krävande miljöer. Passar lika bra i hemmets badrum som i en industrilokal eller lantbruksmiljö. Klarar att utsättas för både vatten och damm. Försedd med tio genomföringar för kablar upp till Ø14 mm. Material: ABS
 • Flexrör Speed

  Flexrör Speed

  Halogenfria flexrör tillverkade av polypropylén. Rören har en utjämnad insida vilket underlättar idragning av ledare samt skyddar och undviker slitage på ledare vid användning. Flexrören är godkända för installation inom -25°C till 90°C och ingjutning upp till 750 N.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00