×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

13 El

 • Produkter 140
 • Visa Antal:
 • Enkelledarkabel oskärmad för rörinstallation EXQ-PURE

  Enkelledarkabel oskärmad för rörinstallation EXQ-PURE

  Halogenfri och flamskyddad kabel. Rökutveckling vid händelse av brand är liten, genomsynlig (underlättar utrymning) och ej skadlig för elektronisk utrustning. Lämpar sig för fast förläggning, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. Inom- och utomhusbruk, dock ej i mark eller vatten. UV-skyddad för utomhusbruk i Norden. Ledarisoleringen skall skyddas mot direkt UV-ljus som kan uppkomma exempelvis i belysningsarmaturer och ljusskyltar.
 • Enkelledarkabel skärmad för rörinstallation EQLQ tube pure

  Enkelledarkabel skärmad för rörinstallation EQLQ tube pure

  Halogenfri, skärmad installationskabel för fast förläggning inom- och utomhus, i rör, kanal, i eller under puts, samt upphängd i bärlina. UV- skyddad för utomhusbruk i Norden. Ledarisoleringen ska skyddas mot direkt UV-ljus i belysningsarmaturer och ljusskyltar. Ej I EX klassade utrymmen.
 • VP-rör

  VP-rör

  Styvt installationsrör av PVC, självslocknande. Temperaturområde -25 till +60°C. Godkända enligt EN 61386-1 samt 21.
 • Kopplingskabel FQ-PURE

  Kopplingskabel FQ-PURE

  Halogenfri fåtrådig kopplingskabel, avger inga korrosiva gaser och har låg röktäthet vid brand. Lämpar sig för indragning i rör, ledningskanaler och som kopplingskabel i apparatskåp. Finns även i tvinnat utförande. Ledarisoleringen skall skyddas mot direkt UV-ljus.
 • Kopplingsdosa

  Kopplingsdosa

  Utanpåliggande kopplingsdosa med skruvfastsatt hölje
  GG CARAT
 • Dragfjäder

  Dragfjäder

  För ledningsdragning av kabel i VP och flexrör.
 • Halogenfri gummikabel Drakaflex

  Halogenfri gummikabel Drakaflex

  En högflexibel olje- och väderbeständig anslutningskabel. För användning där de mekaniska påfrestningarna är av medelsvår karaktär, i torra, fuktiga eller explosionsfarliga utrymmen, utomhus, t.ex. i jordbrukets driftsbyggnader och för tillfälliga installationer på byggarbetsplatser. Även för installation i tillfälliga byggnader och arbetsbodar.
 • Vägguttag CEE med jordat uttag

  Vägguttag CEE med jordat uttag

  3-fas handske/vägguttagIEC / CEE med membrannippel för vägg- och maskinmontage. För inom- eller utomhusbruk, med lock.
 • Stickproppar CEE

  Stickproppar CEE

  Stickpropp - Skarvuttag PCE. CEE Nästa generations uttagsdon med patenterade dragavlastningen, säkerhetställs IP klass 44. Tillverkade i Polyamid 6 vilket är resistent mot syror och alkalier,samtidigt som materialet är mycket slagfast. Självstängande lock. Komponenterna är tillverkade i mässing. Lämpliga för industrier verkstäder, byggarbetsplatser och lantbruk.
 • Fasväxlare CEE

  Fasväxlare CEE

  Fasväxlare CEE stickpropp. 400V. Fasväxlare typ FV stickpropp. Enkel lösning när man behöver ändra elmotorns rotations riktning. Donet är tillverkat i oljebeständig slagtålig polyamid, Med en patenterad dragavlastning samt vattenskydd. Godkänd för utomhusbruk IP44. Lämplig för Industrier byggarbetsplatser och verkstäder.
 • Skarvuttag CEE

  Skarvuttag CEE

  Stickpropp - Skarvuttag PCE. CEE Nästa generations uttagsdon med patenterade dragavlastningen, säkerhetställs IP klass44. Tillverkade i Polyamid 6 vilket är resistent mot syror och alkalier,samtidigt som materialet är mycket slagfast. Självstängande lock. Komponenterna är tillverkade i mässing. Lämpliga för industrier verkstäder, byggarbetsplatser och lantbruk.
 • Vägguttag 5 pol CEE

  Vägguttag 5 pol CEE

  3-fas handske/vägguttag IEC / CEE med membrannippel för vägg- och maskinmontage. För inom- eller utomhusbruk IP44. Med lock.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00